Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam w dupie wasze wybory

LUDZIE GŁOSUJCIE NA KACZYŃSKIEGO! LUDZIE GŁOSUJCIE NA KOMOROWSKIEGO!

Polecane posty

Wiecie co? Sram na was! Sram na te wasze wybory! Komorowski czy Kaczyński, no wybór po chuju! Jeden liczy na głosy idiotów niechcących prywatyzacji służby zdrowia a d drugi liczy na idiotów popierających parytety dla kobiet w sejmie. Wiecie co? Wsadźcie se w dupę tych kandydatów!

Napieralskiego też se możesz w dupę wsadzić! Jest tyle samo wart co dwaj pozostali! Liczy się tylko Janusz Korwin-Mikke!

Gość nie będe głosował na Bronka
kościelnego mohera :classic_cool: Ktoś kto pracował przez 8 czy 9 lat w seminarium nie może być dobrym prezydentem :classic_cool:

Gość jkhwdhswadsajc
i dzieki takim postawom niedojrzalych emocjonalnie obywateli ( a raczej pseudo - obywateli) wygra zakompleksiony czlowieczek ktory w zyciu nie dorobil sie niczego wiecej poza nazwiskiem znienawidzonym przez wielu Polakow...a jak mniemam po mszy i wytycznych kleru wszystkie babcie pojda na niego glosowac a ja znowu bede sie wstydzic za prezydenta ...a na pytanie jak to? nie ma 1 damy? zagranicznym przyjaciolom powiem ze mamy za to kota !

Gość tram dam pam
napieralski to dupa maślana jakich mało, nie mogę się nawet na niego patrzeć!!!!!!!!!!! :O

Gość jcvoj3f3
to nowoczesny mezczyzna nie utrzymuje po prostu k u r w i s k a :D

Gość ciekawi mnie to niesamowicie
do jkhwdhswadsajc wiesz co? wpierdalaj! bo ten cały Bronek to taki sam (&%$%^&%## jak i Kaczyński tylko że ma odchyły w drugą stronę, kurwa może jeszcze dla szympansów wprowadźmy parytety w końcu to naczelne i powinny brać udział w życiu politycznym