Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwionyyyyy

Moja dziewczyna chce isc do lekarza - jak jej to wybić z glowy?

Polecane posty

Gość wkurwionyyyyy

Jestesmy razem rok czasu. to ja ja rozdziewiczylem. do tej pory do lekarza ginekologa chodzila do kobiety. teraz cos tam sie stalo,a ta lekarka poszla na urlop. zapisała się do faceta!!!! jak mam jej to wybić z glowy? czemu nie może się zapisać do innej kobiety? musialaby poczekac raptem tydzien czasu. ona sie uparla i chce isc w poniedzialek! no nie wyobrazam sobie, zeby jakiś nadęty, stary spocony spaslak ogladał moja dziewczyne, a jescze gorzej jak bedzie mlody i przystojny :o pewnie się jej wtedy to spodoba :( pomocy!!!

Gość vbnmjklpoiuyhgt
Mam dla Ciebie bardzo dobrą radę: weź duży rozpęd i pierdolnij głową w ścianę. Powinno pomóc :P

faceci są lepsi jako ginekolodzy!!!!!nie bądź taki zacofany...babki potrafią być bardzo nie ostrożne i może bardzo boleć takie badanie...nie wybijaj jej tego z głowy bo to żaden problem

Gość WIMA
za to tobie zalecam pójście do psychiatry i to jak najszybciej

Gość Szukam męża umiem gotowac :)
czy ty jestes zdrowy?

Gość wkurwionyyyyy
chyba nieco zmienie zdanie , bo chce mu zrobić laskę wzamian za darmową wizytę a kosztuje 120 zł . a niech robi co tam chce ważne , że mi 120 zł w kieszeni zostanie

Gość ana. anaaaa
albo to głupia prowokacja albo naprawdę jesteś skonczonym idiotą:/

Gość WIMA
ja również chodzę do lekarza faceta i jakoś mąz nie robi z tego problemu

Gość nie mogę się otrząsnąć
Do psychiatry zalecam również pójście osobom, które wierzą w prowo tego trolla i mu odpisują :O

Gość na twoim miejscu bałbym sie
mój kumpel jest ginekologiem haha i mówi ze czasami naduzywa, a to dłuzej podotyka albo palca głebiej pchnoe chcociaz nie musi, zawsze był agentem w te klocki i co naj;lepsze juz w pdostawówce mówił ze bedzie ginekologiem a już mamy po 32 lata

Gość malinowa babka
czytam ten topik i mam wrazenie jakby qutorem byl moj ex..tak samo poryty :/

A co to za różnica czy kobieta czy facet twoja dziewczyna chce się tylko przebadać (uzyskać poradę zdrowotną) a nie wybiera się tam na randkę.,

Gość wkurwionyyyyy
18:37 to podszyw! 😡 ja jestem jedynym facetem ktory ma prawo ja ogladac nago! moze i jestem poryty, ale tak ciezko zapisac sie do kobiety? raptem w następny poniedzialek mialaby wizyte! uparla sie bo najwidoczniej chce isc sie rozbierac przed innym facetem😠

wkurwionyyyyy nie dziwię się, jak mój kumpel lubi dodatykac jak nie musi to inni też to robią, przecież to jest możliwość macanka, a i jescze laska może sie podniecić

Z tobą to na prawdę żle jest , jakie prawo!!!! a jakim prawem masz jej wybierać lekarza do którego ma iść ,zamiast się cieszyć że dba o siebie i troszczy się o swoje zdrowie tobie na mózg człowieku padło ,jestem ciekawa jak będzie szła rodzić to ginekolog facet nie będzie mógł jej dotknąć (większość ginekologów na porodówkach i ginekologii to faceci) więc pora się przyzwyczaić , ty lepiej dla dobra waszego związku wybierz się do psychiatry

Gość wkurwionyyyyy
ona była prostytutką , ja ją z bagna wyciągnąłem i teraz się boję by jej nie odbiło i znów się nie zaczęła łajdaczyć z innymi dlatego jestem zazdrosny okropnie

Gość ja nie mam nic przeciwko
Nienormalny chyba jeste. Badanie ginekologiczne przyjemne?A gdyby Tobie jakas seksowna kobieta wkładała jakis plastikowy lub metalowy przyrzad do doopy to bys sie wtedy podniecał czy mysłał o bólu?Tak, badanie boli, szczegolnie jak kobieta jest zestresowana.A z tego co piszesz to bedzie jej pierwsza wizyta wiec na bank bedzie w stresie. Wiec zamiast sie denerwowac bez powodu idz z nia.Bedzie jej razniej.

a nie przyszlo ci do glowy, ze do lekarza idzie sie kiedy komus cos dolega? skoro cos jej jest to widzocznie zle sie czuje, mam nadzieje,ze ty kiedys bedziesz mial problem ze swoim fiutem , najlepiej jakby to byla masakrycznie swedzaca wysypka, i zeby w przychodni jedynym lekarzem byla kobieta bo facet by byl na urlopie, a wtedy twoja dziewczyna powinna ci zabronic isc na wizyte, i musilabys czekac z tym swedzoacym fiutem przez 2 tyg, az bi ci skora zeszla z drapania ty ciemnogrodzie zafajdany !

Gość malinowa babka
to moze do dentysty tez jej zabron chodzic bo co jesli ona otwiera budzie a pan dentysta wklada jej tam cos innego niz wiertlo dentystyczne ?? jestes CHORY !!!!!

ja nie mam nic przeciwko kumpel jest ginem to chyba wie co mówi, że czasami sobie posmyra, nie porównuj faceta bo bardzo sie różnimy, jakby andrologiem była jakas seksowna kobieta i zaczeła dotykac mojjego penisa to podnieciłbym się tutaj też tak moze byc

Gość zły dresiarz
jakiś kurwa problem? 😠

Gość sdfsgtrey
nawet jak się podnieci, co w tym złego? normalna reakcja organizmu, dziewczyna ani jej ciało nie jest twoją własnością 💤

Gość ja nie mam nic przeciwko
na twoim miejscu balbym sie ja nie mowie o sytuacji gdy dotyka Twojego penisa tylko gdy jestes chory a ona MUSI zrobic Ci badanie przez odbyt jakims plastikowym przyrzadem. Przyjemnie by Ci bylo?watpie.

sdfsgtrey a pewnie że tak, no ale moja musialaby isc do kobiety:)

ja nie mam nic przeciwko już tutaj nie wymyślaj róznych opcji