Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale akcja lololol2

wiecie co dzisiaj zrobilismy? [poszlismy do restauracji, podszedł kelner podał m

Polecane posty

Gość ale akcja lololol2

menu, zobaczylismy ceny - 9 zł za małą wodę :D i inne takie... byliśmy w 5 osob ale nie takie banany, no i ktoś powiedzial "to idziemy" zamknelismy menu i poszlismy :D

Gość gorący i żarliwy POzwolennik
to do baru golasy gołodupce jedne

Gość ale akcja lololol2
no gołoduoce nie sramy kasą. 10 zł za szklaneczke coli czy 15 zł za małe piwo to chyba przesada i zdzierstwo a żydek knajpiarz sie bogaci

Gość meszugene
niniejszym rok szkolny uwazam za zakończony :classic_cool:🖐️))

Gość agitacja wyborcza !
Za jakość się płaci, usługa dobrze wykonana kosztuje. Autobus kosztuje 3zł a np taksówka na tej odległości 50zł .

Gość taka prawda.......
niestety takie ceny sa w knajpach, nie wiedzieliscie o tym ze w ogole tam poszliscie?:o

ale biegnac za autobusem mozna zaoszczedzic a za taksówką jeszcze wiecej nawet

w takim razie nic nie stoi na przeszkodzie żeby woda w knajpie kosztowała stówe, bo nikt nie powie że to drogo , bo wstyd

nie zarabiam mało ale uważam że ceny w polsce nie są dla polaków , i nie chodzi tylko o restauracje , o wszystko

Gość a tak szczerze mówiąc
do knajp nie chodzi sie po to żeby zjesc ani wypić tylko żeby sie lansować, wiadomo ze ceny sa przegiete ale wszystkie rzeczy których głównym przeznaczeniem jest lans sa drogie🖐️

Gość sdfbfsnfsdnsfnsgnsgfn
restauracje powinny być dla WSZYSTKICH! a nie tylko dla bogatych! to hańba dla kraju żeby obywatele mięli ograniczony dostęp do gastronomii przez niskie dochody! ludzie nie głosujcie na Komorowskiego bo on jest za bogaczami! Unia Europejska powinna wprowadzić centralne zarządzanie cenami na swoim terenie! nie może być tak że jeden pije szklankę wody za 10 zł podczas gdy za te pieniądze mogło by kupić sobie po butelce wody w biedronce 10 spragnionych którzy nie mają pieniędzy! SOCJALIZM TO PRZYSZŁOŚĆ!

czasem oglądam ciuch w sklepie .... skrawek materiału ...dwa szwy kawałek gumki ( takie letnie tuniki np ) i 119 i to nie jedwab tylko jakieś bele co

ja chodziłabym częściej do knajpy bo mi się nie chce gotować ale przeginają z cenami, może nie mam racji , nie znam się na tym biznesie , może taniej się nie da....

Gość prawa rynku
to załóżcie tanie knajpy, tanie sklepy z tanimi rzeczami dla ludu, co stoi na przeszkodzie? w każdym kraju sa rzeczy tanie i drogie....

Gość no i słusznie niech nie
przeginaja. Wkurzyłam sie - w Dworze Oliwskim w Gdansku herbata 10 zl - i zeby jakos zaparzana, a to ekspresowa z torebki!

wzorem uzywanych ciuchow , mozna zalozyc knajpe z raz juz przetrawionymi potrawami bardzo tanimi

Gość ogki
sa drogie knajpy i sa różne stołówki i bary mleczne gdzie można taniej zjesc, nie wiem w czym macie problem:o

Gość Się mi się wydaję
Na stołówce akademickiej można zjeść do mowy obiad za 6, 50 :D Mniam, mniam... A po okazaniu legitymacji ma się chleb za darmo :classic_cool: Jebać restauracje :D

Gość koninianka
restauracja nie jest dla plebsu

Gość Się mi się wydaję
Dwa dania. Pierwsze i drugie :classic_cool: Podają też śniadania :classic_cool: i mają KOMPOCIK :D

Gość sdfgfsdhsd
bo polaczkom się popierdoliło w tych maluczkich główkach lekko, weźcie jedźcie np nad Polskie może... żenada totalna! ceny jak z kosmosu a standard... szkoda słów, porażka totalna

Gość Się mi się wydaję
Koninianka to szlachcic :D choć ubogi :classic_cool:

Gość a tak szczerze mówiąc
oczywiscie że knajpy sa do lansu a nie do jedzenia albo picia (przynajmniej dla przecietnych ludzi..), bo czy miejsca gdzie herbata kosztuje 10zł, a kawałek ciasta 20 przeznaczone sa tak naprawde do konsumpcji?;)

Gość sdfgfsdhsd
i tak wszedzie nie tylko w turystycznych miejscowosciach! bo polaczek se pojechał do niemiec u bauera robić z 15 - 20 lat temu i napatrzył się na drogie knajpy, to teraz myśli że i on musi miec knajpe ekskluziw, tylko że kurwa na zachodzie jak coś jest drogie to reprezentuje jakis standard a polaczek sprzedaje herbate z torebki na gównianej wodzie z wisły za dyche