Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z chomikiem

Dziwnie pachnie z odbytu chomika

Polecane posty

Gość problem z chomikiem

U mojej chomiczki zauważyłem dziwne kupki takie trochę rzadkie i takie duże nigdy takich nie robiła zawsze były takie małe ( czyli normalne takie jak chomik robi ) i dziwnie pachnie jej odbyt i ma pobrudzone futerko od tych kupek I z tego co kiedyś czytałem jest to spowodowane dużą ilością owoców ale dostaje samo jabłko co drugi trzeci dzień

Gość kocham chomikakkkkk
jakiego masz chomika?? roborowskiego? dżungarskiego? syryjskiego?? moj chomiczek ślicznie pachnie ale to chłopczyk może twoja dzieczynka ma okres??

Gość problem z chomikiem
dżungarska roczna

Gość hmmm .....
chomiki tez moga miec rozwolnienie :P ja czytałam natomiast ze za duzo wody sie chomikom nie daje i że właśnie same owoce powinny jeść :P po drugie zjedz jabłko i wypij wode zobaczymy efekty

Gość yyyyyyyyyyhhyyyy
zgłoś sie do Jani ona zna sie na chomikach :classic_cool:

Gość kocham chomikakkkkk
ja też mam dżungara 😍 kochany misio ... dzisiaj szalał strasznie założyłam nawet temat na kafe bo nie wiedziałam co mu jest. puszczasz ją na pokój ?? no biegunka może byc :( moj maluszek ma dużo wody , miseczke pije ile chce i mu nie szkodzi to

Gość Diaboł
Dawaj odpowiednie ziarno, a nie mleko chomik nie pije mleka i do tego jabłka sraczka murowana