Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość comyslicieotym

siwe wlosy u mlodej kobiety- co myslicie

Polecane posty

Gość comyslicieotym

mam 34 lata i siwe wlosy juz chyba w 80 procentach. farbuje wlosy zeby to ukryc choc wiadomo ze jak farbuje co 4 tygodnie to ten ostatni tydziem mam juz spory odrost . ale mam kolezanke w tym samym wieku ktora tez ma taka sama siwizne i ogole nie farbuje wlosow. z natury ma tak jak ja ciemny braz. podziwiam ja ze tak wytrzymuje bez farbowania. ja jak juz mam odrost to doslownie nie moge patrzec w lusterko

Gość siwy włosek
A ja mam 35 lat i farbuję włosy mniej więcej co 2 mce. Nie wyobrażam sobie epatować siwymi kłakami i udawać ekologiczną. Choć włosów trochę mi żal, bo takie farbowanie na pewno im szkodzi. Zamierzam kupić sobie jakąś specjalistyczną odżywkę (typu kerastase).

o nie nie,... siwe włosy u młodej dziewczyny nie przejdą :O udawac ekologivzną i epatowac siwizną :D:D dobry tekst Siwym włosom mówimy NIE Gdyby nawet mężczyzna potrafił zrozumieć co myśli kobieta... i tak by nie uwierzył ;)

Gość comyslicieotym
tez bym chciala co 2 miesiace farbowac ale tak naprawde najlepiej byloby co 2-3 tyg ale jakos do miesiaca daje rade je przetrzymac. ta moja znajoma na dodatek dosc powaznie z twarzy wyglada wiec to ja dodatkowo postarza

Gość comyslicieotym
ja sie bardziej martwie ze to farbowanie szkodzi organizmowi niz wlosom bo akurat moje lsnia na kilometr zero rozdwojejn nie uzywam zadnych odzywek ani masek

Gość uupppppppppppppp

Gość Wolvfram
siwa młoda kobieta wyglądająca jak młoda babcia = ( równa się ) LEŃ KOBIETA !

Gość uupppppppppppppp
a jak np ktos jest uczulony na farby bo ma silna alergie to co ma zrobic?

Gość traarara
ja mam 25 lat i znalazlam chyba juz z 10 siwych włosów na głowie! jestem w szoku ,ze mam juz siwe włosy!