Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mam konto na forum

co o tym myślicie, bo tak się zastanawiam dlczego

Polecane posty

Gość ja mam konto na forum

Bo mówią w TV że w Afganistanie zginął kolejny Polak. Pomijam fakt że to wina PO i Komorowskiego. Bo faktem jest że to przez nich, bo jakby w czasie kampanii nie zaczęli gadać o wycofaniu z Afganistanu to by do tego nie doszło. A tak to taliby nasiliły ataki bo chcą wywrzeć nacisk na Polski pseudo-profesjonalny rząd. Ale mniejsza o to. Bo tak się zastanawiam, to najlepiej to by było spalić napalmem ten Afganistan i by był spokój. Ale Afganistan to nie Wietnam i nie da się spalić bo lasów mało. To czemu nie zagazować Afgańczyków? Niemcy w parę lat potrafili zagazować kilka milionów ludzi i jeszcze więcej zabić w inne sposoby. Więc czemu po prostu nie zabić wszystkich Afgańczyków? Jak nie było by Afgańczyków to nie było by problemu. Można by tam potem np Żydów z Izraela przesiedlić żeby Palestyńczykom ulżyć.

Gość khollll
tam nie chodzi o ludzi tylko o surowce nauralne na ktorych jebane usa chce polozyc swoja brudna zydowska łape.

Gość jesli juz kogos gazowac
to moze wlasnie zaczas w usa? gdzie sie nie pojawia, tam terrorysci: afganista, irak itp. a tak naprawde to oni chca zloza naturalne i chooj ich obchodzi, ilu niewinnych ludzi zginie.

Gość khollll
nienawidze usa!! zagazujmy ich!!