Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulinini

Co zrobić żeby mieć powodzenie u facetów?

Polecane posty

Gość ulinini

Jak sprawić by się za mną oglądali jak mam wyglądać.

Albo skacz do tyłu na jednej nodze śpiewając największe przeboje Ryszarda Rynkowskiego

Gość dymna kogutka
musisz zrezgnować z biustonosz i majtek

Gość z obserwacji
zauwazylam, ze czesto to jak dziewczyna wyglada, traci na znaczeniu, w obliczu tego jak sie zachowuje. Na mezczyzn dziala bardzo kobiecy usmiech, jesli nawet nie bedziesz super laska, swietnie ubrana ale za to ciepla, radosna i usmiechnieta, to predzej kogos soba zainteresujesz, niz kiedy bylabys niewiadomo jak odpicowana ale za kamienna twarza. Zrob eksperyment. Nastepny razem, w pracy, w szkole, w knajpie czy po prostu na ulicy, usmiechaj sie caly czas. Nie mowie zeby puszczac usmieszki do przechodzacych facetow, ale przynajmniej miec taki "radosny" wyraz twarzy. zobaczysz jak to dziala. Ja zrobilam taki eksperyment i dziala faktycznie. Ale ze jestem z natury smutasem, to ciezko mi to wychodzi non stop. Jesli bedziesz szczesliwa sama ze soba, a w konsekwencji bedziesz usmiechac sie do swiata i ludzi, to zobaczysz o ile latwiej bedzie ci poznac kogos fajnego.

Gość hurkalinka
NIC ! powodzenie albo sie ma, albo nie :D

Gość JA NO NIE WIEMMMMMMM
Ja mam od zawsze,a jak wyglądasz?

Gość wystarczy sie usmiechac
kazdy bedzie ze to do niego sie usmiechasz

Żeby mieć powodzenie u mężczyzn to bierz przykład z tanich prostytutek,ani na brak powodzenia nie narzekają:P

Gość zenek benek
Nie chodzi o powodzenie, wystarczy nie kombinować i przystawać na propozycje facetów.

Gość rkkkkaaaaaaaaa
nic nie rób ,podobno naturalne szare myszki sa teraz na topie.Wystarczy poczytać kafeterie.

1) dbaj o siebie a) wyglad b) ubiór - z umiarem 2) zwracaj uwage na swoje zachowanie a) usmiechaj sie b) badz skromna 3) Naucz się rozmawiać z facetami 4) odrzucaj tych którzy szukają panienki na jedną noc ad 4. czesto stoje z piwem w reku w klubie. Wyszukuję sobię dziewczyną wolną, która mi sie podoba. Dyskretnie obserwuje. Jezeli widze, ze podbija do niej koles w dresach, a ona daje sie wyrwac na jakies tandetne teksty itp. to od razu skreslam. Takie zachowanie zle swiadczy o kobiecie.

Gość powiem ci tak
musisz zrobić tylko 2 rzeczy: zmienic twarz i figure

Gość gość
przyklej se na plecach kartke w*****aj mnie to zobaczysz nawet dziwczyny będą na cb patrzeć

Gość gość
A ja używam feromonów do przyciągnięcia mężczyzn ( ze sklepu http://pherowin.pl) i chwalę sobie ich skuteczność. Widzę że naprawdę mierzą mnie wzrokiem i podobam się im.

Gość Tatianka6

Ja to rozumiem ze tez chcesz sie podobac. Zapusc wlosy a jak masz rzadkie to proste doczepy na spinki.

Zmien kolor na blond albo na rudy.w  czerni malo komu jest ladnie. Mnie akurat szpeci.

Nos obcisle rzeczy. Moga byc plaskie buty i ...enka mini albo spodnica. Koturny albo niski obcas.

Zmien sie z szarej myszy na laske.