Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawa12345

rozwod -wina

Polecane posty

Gość kawa12345

jestem w trakcie rozwodu.Maz ma kochanke od 4 lat.Jakis czas temu maz przyrzekal mi ze juz sie z niaq nie spotyka, ze to koniec, bylo wowczas miedzy nami pozycie intymne.Uwierzylam mu , mialam nadzieje ze moze przejrzal na oczy, ze najwazniejsza jest rodzina.Coreczka nasza miala wowczas roczek.ALE Okazalo sie, ze maz mnie oszukal, bo juz po kilku dniach byl z ta kochanka ponownie.Czy mam o tym powiedziec w sadzie?

Gość :D nie dajmy się zwariować :)
no oczywiście!

Gość kawa12345
czytalam wlasnie, ze skoro zona wiedziala o romansie meza a mimo tego bylo miedzy nimi pozycie int.to nie mozna uwazac zdrady za wine przy rozwodzie.

dałaś mu szansę , ale on ponownie cię oszukał, to on jest winny rozkładu pożycia małżeńsiego.

Gość kawa12345
dodam ze kochanka zeznawala w sadzie, podalam ja na swiadka.Przyznala ze sie spotykaja ale tylko jako koledzy.W czasie naszego malzenstwa, gdy mieszkalismy razem oni wspolnie chodzili na imprezy do rodziny a ja siedzialam w domu z malutkim dzieckiem.Oczywiscie bylam nieswiadoma tego ze on jest z nia.Oczywiscie przyzanli sie do tego,ale bylo przez nich stwierdzone ze sa tylko kolezensko zwiazani.

Gość kawa12345
zadano0 kochance pytanie czy dostawala sms od mojego meza w godzinach nocnych itd.Powiedziala "nie, nigdy", ja przedstawilam wowczas bilingi, gdzie byly godz.sms i rozmow.Wowczas ona szybko zmienila zdanie, ze byla w pracy i inf.go o pracy.

niech sobie gadają ,żę to tylko koleżeństwo , sąd nie jest głupi. co to za mąz , który zamiast poświęcac czas rodzine szlaja się z "koleżanką" po imprezach?

Gość kawa12345
kochanka powiedziala tez w sadzie, ze ja wydzwanialam do jej mamy i informowalam matke, ze sie spotykaja. MAM SAZNSE NA ROZOWD Z JEGO WINY?

a ten twój mąż chce tego rozwodu czy nie , czy tylko chce się wymigać od winy?

Gość kawa12345
DODAM JESZCZE ZE JAK CORECZKA MIALA URODZINY TO MAZ NIE PRZYSZEDL , bo byl w tym czasie z kochanka.Jestem w stanie to udowodnic.

kobieto ,wyciągaj wszystkie dowody jego niewierności na ławę sądową , niczego nie ukrywaj.

Gość kawa12345
moj maz zlozyl o rozwod bez winy, ja sie nie zgodzilam to zlozyl o rozwod z mojej winy.Wowczas ja odpisalam ze zgadzam sie na rozwod ale z jego winy.

??? a co ma on przeciwko tobie?

Gość kawa12345
jako moja wine podal, ze gdy robilam awans zawodowy to duzo siedzialam przy komputerze i zawieralam znajomosci netowe.A drugi powod ze gdy bylam w ciazy to bylam agresywna i go drezcylam.I ze zadallam zadan niewykonalnych. Tylko ze ja nic nie chcialam poza tym aby on zerwal z kochanka

Gość kawa12345
zdazylo sie ze gdy bylam w ciazy trzasnelam drzwiami lub zaczelam na niego krzyczec, gdy on szedl na spotkanie z ta dziwka.ALE mi po prostu nerwy wysiadaly, gdyz robil to jawnie.Przyznal sie.

ale kretyn :D no to się uśmiałam , co to za powody:D:D:D a powiedz mi jaki jest dla córki , czy się nią zajmuje?

Gość kawa12345
jego swiadkowie zaprzeczyli ze on ma romans.A to ze razem bywali na imprezach to tylko "przypadek", zbieg okolicznosci

oni razem "przypadkowo"bywali na imprezach a ty siedziałaś w domu z dzieckiem:)

Gość kawa12345
malutka coreczka nie interesowal sie wogole, nie przyjechal do szpitala, przez 20 msc zero zainteresowania dzieckiem.Dopiero gdy zlozyl pozew rozwodowy zaczal ja brac na spacery.Natomiast starsza corke zawsze bral.Mieszkalismy razem a nie bylna roczku dziecka.Potem po mojej wyprowadzce nie byl na 2,3 latkach.Stwierzdil w sms" ze przyjscie na impreze do corki " jest zlym pomyslem ale pamieta o jeju urodzinach.mam tego sms

wszystko pokaż w sądzie i wszystko przedstaw jak było , staraj się mówić spokojnie i rzeczowo. powiedz ,że podczas gdy ty siedziałaś w domu z dziećmi on spotykał sie z inną kobietą. nie był dla ciebie nigdy wsparciem , nie interesowało go co się dzieje w domu.

jak będą sie pytać dlaczego się wyprowadziłaś to powiedz ,że nie mogłaś już znieść tego ,że cie zaniedbuje i zdradza z tą kobieta mimo ,że sie do tego nie przyznaje.

Gość kawa12345
we srode mam ostatnia sprwe juz bez swiadkow

no to życze powodzenia i żeby wszystko poszło po twojej myśli.

Gość kawa12345
boje sie ze sad moze orzec z winy obojga, bo wystarczy ze 1% jest mojej winy i tak bedzie.A zawsze coz mozna znalezc

Gość kawa12345
Mowisz, ze te jego zarzuty sa smieszne? Zapytam go w sadzie, jakie to byly zadania niewykonnalne czesto w nocy ( tak jak w pozwie napisal)

byłaś w ciąży , mogłaś mieć różnie zachcianki , sąd uwzględni twój stan w owym czasie:D

Gość kawa12345
a ten komputer? konczylam wowczas studia i jednoczesnie aawans robilam

to zależy również co znaczył ten twój 1% , może był sprowokowany zachowaniem niewiernego męża.:)

a on nie wiedział ,że ty studiujesz i podnosisz kwalifikacje? to chyba dobrze o Tobie świadczy a nie źle:D