Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lepią sie do nich jak much

Co one mają w sobie ?

Polecane posty

Gość Lepią sie do nich jak much

Panowie mam do was takie pytanie ..Dlaczego niskie dziewczyny mają takie wodzenie u was ? Przecież wysokie też są ładne ;) Co te niskie mają w sobie że tak do nich lecicie ! ?

Gość małą mimi możecie w pupe cmok
mój chłopak mówi że jestem kompaktowa i zawsze podobały mu się takie malutkie i drobniutkie dziewczyny a ja mam 164cm wzrostu więc nie wiem czy jestem niska?:P

Gość luuuuuu
niskie kobey budza u mezczyzn potrzebe bycia opiekunczym, potrzebnym wladczym czasami wrecz. tak jestemy uwarunkowani..kobiety z reguly czuja sie bezpieczniej w ramionach wysokich postawnych menow-instynkt pierwotny taki to przytuli padline przyniesie, dom utrzyma a oni czuja sie wazni dla takich malych istotek, a te wieksze w sensie wysokie , dobrze zbudowane niediedy moga budzic poczucie zagrozenia ich meskiego ego-jak to to kto tu rzadzi ona czy ja..., brzmi to wszystko infantlnie ale nasza podswiadomosc platac figle lubi i podpowiada nam rzeczy ktorych swiadomie nie jestesmy w stanie uniesc...chociaz. Duze CHOCIAZ -nie jest to regula, poniewaz czesto zdarza sie ze faceci wybieraja te bardziej wladcze...zalezytyo od wielu czynnikow, wychowanie, relacje z matka, moj byly lubil takie-jego matka byla apodyktyczna sila, wladcza, takiego modelu szukal....takze zalezy to od wielu czynnikow o mila...

Gość ZygzakMoner
Pani mojego serca ma 170, ale jest przenajlepsza, więc wzrost jest malo wazny :)

Gość ciemna blondiiisss
może ciepło)))??