Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja czasem tak

myslicie, ze moge sie wyprowadzic 1.lipca?

Polecane posty

Gość ja czasem tak

wynajmuje pokoj do konca miesiaca. czyli 30 czerwca legalnie moge jeszcze w nim byc czy to jet dzien na wyprowadzke?

Gość ewald
no chyba ci nie nalicza 1/30 czynszu :D

Gość ja czasem tak
juz nie chodzi o czynsz, chodzi o to, ze wlasciciel jest lekko pierdolniety, nie chce go wysluchiwac...

Gość ja czasem tak
nie obowiazuje cos w stylu doby hotelowej? 1lipca chcialabym sie wyprowadzic z samego rana. Ale pytam Was o opinie bo zastanawiam sie jak moze podchodzic do tego wlasciciel...

nie , nie obowiązuje :) mam lokatora , wyprowadza siedo końca 30 . 06 - a 1 . 07 - juz wprowadza sie nowy - to jak sobie to wyobrażasz ? a ja sie umawialas z włscicielem ?

Gość provokejszyn jak nic
no to go poinformuj ze bedziesz tam jeszcze 1 lipca i w ten dzien sie ostatecznie wyprowadzasz..... skad my tu mamy wiedziec?

Gość provokejszyn jak nic
ja mzoesz myslc,ze skoro umoawe masz do 30 czerwca to 1lipca bedziesz tma legalnie? to chyba logiczne ze nie, BO 1 LIPCA JEST PO 30 CZERWCA!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale po co chcesz tam siedzieć do ostatniej chwili - nie lepiej przeprowadzic sie spokojnie , oddać klucze i pożegnać sie jak czlowiek na poziomie ?

Gość ja czasem tak
chce tam siedziec poniewaz mam jeszcze wazna sprawe do zalatwienia, a do domu mam bardzo daleko i wyjezdzajac po poludniu byloby mi bardzo ciezko sie dostac (przesiadki z tobolami, podroz w godzinach nocnych). No, ale coz, chyba macie racje, wole sie meczyc z tobolami niz z przewracajacym oczmi wlascicielem...