Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniwlam1986

Jestem w ciąży, mój facet tego chyba jeszcze nie przyswoil ;/

Polecane posty

Gość Aniwlam1986

Jestem w 14 tyogniu ciąży, w sumie sie ciesze choc przerazaja mnie sprawy finansowe , ale mam wrazenie ze do mojego faceta jeszcze nie dotarło, że bedzie tatą, troszczy się o mnie, ale nie podziela moich obaw, ciągle twierdzi że wszystko bedzie dobrze choc ja nie mam pracy, obecnie mieszkamy oddzielnie( planujemy sie wyprowadzic miesiac przed planowanym porodem) , ja staram się wrocic wrocic do poprzedniej pracy poniewaz w czasie kiedy pracodawca zlozyl mi wypowiedzenie nie wiedzialam ze jestem w ciazy!! dziewczyny czy faceci wszystko widza w rozowych barwach czy moze moj facet zwyczajnie ma mnie gdzies??

Gość razorr
haha, to ta idiotka z macierzynskiego, ktora nie moze zrozumiec, ze skoro sama zlozyla wypowiedzienie i po 2 miesiacach od wygasniecia umowy dowiedziala sie, ze jest w ciazy, to nie ma zadnych praw i pracodawca moze jej fige z makiem pokazac:D:D

Gość wszyscy looois
no pewnie ze pracodawca ma cie w dupie teraz;)

Gość Aniwlam1986
musze Cie zmartwic bo od przyszlego tygodnia wracam do pracy a co lepsze za czas pozostawania bez pracy czyli mieisac czasu takze dostane wynagrodzenie wiec nie tak do onca ma mnie w dupie :)

Gość razorr
taaaa, wczoraj pytalas sie czy pracodawca cie przyjmie, 25 minut temu pisalas, ze starasz sue wrocic, a teraz juz wracasz, wow, jakie tempo:D:D

Gość Maryla Rodowicz i kogut
a twój chłopak pali przy tobie i pije?