Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kredkaxdooczu

WYSZŁA RÓŻNICA INTELEKTUALNA MIĘDZY PANEM KACZYŃSKIM A KOMOROWSKIM

Polecane posty

PANIE KOMORoWSKI WIELKAAAA PRZEPASC PRZED PANEM DALEKOOO PANU DO P.KACZYNSKIEGO. NA POCZATEK PROPONUJE TAKŻE KULTURY SIĘ NAUCZYC I NIE OWIJAC W BAWEŁNE: MOŻNA ZROBIC...MOZNA BY ZROBIC PROSZĘ KONKRETY JAK PAN KACZYNSKI:CHCĘ ZROBIC TO I TO

Gość Fafnoście
jakos zauwazylam duza odwrotnosc jak i inni pozostali publicysci....kaczynski to dno intelektualne .......

Gość Fafnoście
kredkadooczu ty widac tez dno skoro nie rozumiesz prostej debaty....oboje niczego nie pokazali, owijali w bawelne ale na pewno Komorowski lepiej wypadl

Gość raczej na odwrót
to Komorowski wygrał debatę

CHCĘ a ZROBIĘ wieeeelka to różnica...obiecywać każdy może :o

Gość pytanie o in vitro
odp. : jestem katolikiem buhahhah

Gość od lat orange
po ile jest u was bób?

Gość munkowa
tak naprawdę oni obaj są popierrdoleni, nie ma na kogo głosować po prostu, bo jeden i drugi to totalni zacofańcy, itp. :O idę oddać sobie nieważny głos. zagłosuję na Obamę :classic_cool:

Gość mój facet goli twarz i pachy
a co za różnica, czy w debacie powie" zrobię" i "chcę" albo "można"??? Powiedzieć można wszystko. Zobaczymy za parę lat, co wybrany prezydent ZROBIŁ, bo tylko po czynach można ich sądzić, a nie po tym co pierdzielą i kto jak ładnie to w słówka ubierze.

nie wiem po ile jest bób....nie zwracałam uwagi

dzisiaj rozmawiałam z pania Prof jednej z warszawskich uczelni,skwitowała ze polacy idą za pustymi haslami nie doceniają intelektu wybiorą niewykształconego prostaka jakim jest Komorowski, niestety poalcy tępy naród a w debacie KOMOR SIĘ OŚMIESZYŁ siedzialam i zalewalam sie smiechem pewnie cale PO płoneło ze wstydu, Pan KACZYŃSKI POKAZAŁ KLASE.

Gość mesajaahh
ehh kredka ameryke odkrylas to tak jakbys porównywala Ursus z Audi(Kaczynski) Komor odciagniety od bydła do sejmu nie reprezentuje sobą nic w debacie zrobil z siebie durnia

Gość bób u mnie
po 3 zł za 500g pychotka:-)

Gość srtrrru
u mnie bob po 10zl za kg.Zdzierstwo!

Gość od lat orange
no a u mnie 19zl/kg 😭

Gość bób u mnie
Wg mnie debatę wygrał Komorowski, chociaż wstępnie miałam głosować teraz na Kaczynskiego. Jednak prawdą jest,że Komor wygrał wczoraj ten pojedynek. Kaczyński poległ najbardziej na końcu podczas publicznego kłamstwa na temat dotacji dla rolników do hektarów ich ziemi. Skłamał publicznie i nawet nie miał nic do powiedzenia by to zdementować. Poza tym brak mi ogłady, umiejętności wystąpień publicznych. Potrafi tylko nauczyć się na pamięć tego co ktoś mu napisze, ale by tak coś sam z siebie powiedzieć to już nie...zacina się i widać zdenerwowanie. Tak więc nie idę na tę turę wyborów. W pierwszej głosowałam na Napieralskiego chociaż on też pozostawiał wiele do życzenia.

Gość bób u mnie
chyba zartujesz ? 19 zeta za kilo?????????????????????? A gdzie są takie ceny? A może to u mnie jakaś promocja dziś na bób...lecę kupić więcej:-)

Gość nie lubie boba
bo sie po nim pierdzi :o

Gość przecież tu przewija się
temat ursusa czy bobu-kto o tym pisze????młode mohery co na polu orzą!kaczyński im pomoże krowy doić!bo żeby być mądrzejszym trzeba nad intelektem pracować a nie pisać głupoty (zresztą wy macie pewnie po 18 lat i mamusia powiedziała na kogo głosować)samodzielne myślenie i wyciąganie wniosków-zero!tylko na pole się nadajecie

Gość nie rozśmieszajcie mnie
do jakich konkretów nawiązujecie ? do tych Kaczyńskiego ? gdy w pytaniu o in vitro wspomniał że "nieoficjanie rozmawiał z przedstawicielami Kościoła" (gdzie, kiedy, z kim i z jakim wynikiem ?!) albo wtedy gdy sugerował że Polska liczy sie w świecie bo także ma swój udział w Afganistanie....też nawiązał do wypowiedzi bliżej nieokreślonej osoby.... sama mowa trawa i pierdu pierdu nie na temat dobrze ktoś go podsumował że używa wielokrotnie złożonych zdań, zdań które są tak rozubowane że zaczyna wypowiedź rzekomo na temat a trzy zdania dalej jest już o dupie Maryni albo o czymś zupełnie innym.... Komorowskiem łatwo wytknąć błędy bo mówi krótko i treściwie podczas gdy po wysłuchaniu monologu Kaczyńskiego nie pozostaje nic w pamieci z treści poza przemożnym mlaskaniem i przewracaniem oczami

Gość dopraw ziołami
i gotuj długo to nie będzie wiatrów

Gość nie lubie boba
tu jest temat o bobie

Gość nie lubie boba
to też polece jutro po boba :) najwyżej będe puszczać bąkale :D

no oczywiście że Komorowski zadał Kaczyńskiemu bobu

Gość bób u mnie
bób i wiatry po nim to rzecz ludzka, nie wiem czego się czepiacie:-p

jedno jest pewne, po wyborach część społeczeńśtwa będzie się czuła jakby miała sensacje żołądkowe ;-)

Gość od lat orange
dolnośląskie;) tjaaaaaaaaa ja mam 18 lat:D:D:D:D jak nie rozumiesz dlaczego o bobie się mówi to ja ci wytłumacze;) wiadomo że Komorowski wygra te wybory naród aż tak głupi nie jest i bojówki rydzego nic tu na forum nie zdziałają:D żegnam

Gość skasowali topike o wyśnionej
Między nimi nie ma różnicy !

Gość Fafnoście
szczytem mych ambicji jestwłasnoręczny fisting analny ....przy telenowelach brazylijskich....mam Fafnoście lat.......i IQ dobrze wypieczonego biszkopta....bezglutenoego...bierzcie mnie bo nie wytrzyman:classic_cool: i zagłosuje na Bronka.