Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ze mna jest nie tak

Wraz z wyjsciem slonca, moj facet zaczal sie ogladac za innymi kobietami

Polecane posty

Gość biseksualistka18
powaznie z nim porozmawiaj! powiedz ze zle sie z tym czujesz porozmawiajacie jak dorosli ludzie. jak partnerzy. to pomaga czesto. zwykla rozmowa trzeba mowic o tuym co siedzi nam w srodku z czym sie borykamy. zazdrosc (przesadna) jest uciazliwa dla obu stron

Gość gość
Mój się jawnie za żadną nie ogląda (a co robi jak nie widzę to już jego sprawa). Aczkolwiek jak gdzieś sam wyłazi, to jak wraca zdaje mi (sam) relację, że go jakieś laski zaczepiały lub się uśmiechały - ci mężczyźni... :D:D:D

Regres- bez przesady. To kazda kobieta to histeryczka na to wychodzi : ) kobiety tak mają. Zawsze wszedzie widza konkurencję." Kazda kobieta jest histeryczką :) Tylko jedne to okazują bardziej inne mniej :P Dokładnie jak piszesz ... Autora widzi konkurencje ale nie daje sobie powiedzieć jak z tego problemu wyjsc i jak mu zaradzic ... napisałem ze jesli ja to boli niech powie swojemu facetowi o tym nie przyjeła rady , wysmiewajac ją .... czy nie jest histeryczką ? :D przesadnie wrażliwa i gwałtowna ? :D nie analizując tego co napisałem odpowiedziała że nie wiem co pisze :)

Regres, a ty chcialbys mnie przeleciec?" Odkurzaczem ? :P ? Kąp sie lepiej :)

Gość biseksualistka18
bleeeeseksualistko? : P czy moglabys nie podszywac sie pode mnie? masz malo oryginalny nick. nie mozesz nic innego wymyslec. : ) ha ha ha ha fajnie byc takim cudownym ze inni chca byc Toba : P tak Regres.. stare czasy : ) tez juz mnie przelecial. w zasadzie kto mnie nie mial: P

Gość biseksualistka18
a moze Ty tez zacznij sie ogladac za innymi? : ) ale tak perfidnie : D

tak kobiety to histeryczki " cieszę sie że zgadzasz sie z moim zdaniem :D przynajmniej nie zaprzeczasz własnej naturze... :P

Gość biseksualistka18
jak ubierzesz sie jak dziwka to nic nie pomoze. przestan sie zadreczac bo faceci JUZ TAK MAJA! porozmawiaj z nim

Gość tralalalallalala
heeh faceci tak maja uwazacie...dzieci moje drogie 1.ubierz sie jak zajebista laska===>zeza dostanie od oglądania się, ale za innymi facetami, czy oby nie rozbierają Cię wzrokiem. sexy nie musi znaczyc jak dziwka, tylko po prostu odwalona. 2.ogladaj sie za innymi perfidnie===>dziala, wtedy to on czuje konkurencje mowie serio, ja jak gdzies z nim wychodze ubieram sie megasexy, z umiarem, ale pobudzajac wyobraznie. tak sie sklada, ze mam spory biust, wiec np bluzka z dekoltem + spodnie, albo czesciej wybieram opcje mini + obcasy lub koturny, moj luby dostaje bialej goraczki czasami od tego zezowania, ale wtedy mam problem z glowy. zamiast ja sie martwic, niech on sie pomartwi. a jakbym juz cokolwiek przylukala nie po mojej mysli, to wtedy z mojej strony zaczyna sie ostentacyjne wlepianie oczu w innych. wole jemu zrobic na zlosc, niz zebym ja znosila upokorzenia