Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arkonaaa

Nieprzyjemny początek wakacji

Polecane posty

Gość Arkonaaa

Zawaliłam studia, straciłam chłopaka, pracę...:(

Gość Arkonaaa
Wszystko się wali, a ja z dnia na dzień czuję się jak zero, które nigdy już nic nie osiągnie ...

Gość Arkonaaa
Poprawię, ale i tak czuję się przegrana. Do tej pory szło mi naprawdę nieźle, miałam nawet przez pierwszy semestr stypendium naukowe, a teraz ? Od lutego nie mogę dojść do siebie.Wpadłam w depresję, zamiast się uczyć rozmyślałam. Potem niby poznałam pewnego chłopaka, zakumplowaliśmy się, ale on mnie wystawił do wiatru po jakimś czasie, zostawiając mnie samą na ulicy w środku nocy. To było kilka dni temu, a mnie wydaje się, że ta rana zawsze będzie świeża.

Gość mghm,jm
wylacz myslenie nie mysl powaznie mowie bo zadreczanie sie myslami soprawia ze jest gorzej nie mysl -rob!!!

Gość Arkonaaa
Próbuję, ale kurcze, przykro mi strasznie...:(

Gość slow
jak się wali to wszystko naraz, wiem cos o tym ja też zawaliłam studia, rozstałam się z chłopakiem na dodatek wszystko w tym czasie kiedy moi rodzice się rozchodzili i mama strasznie cierpiała....Pamiętaj że po każdej burzy wychodzi słońce. Ja dzisiaj jestem szcześliwie zakochana, mieszkam z chlopakiem, rodzice się pogodzili a studia? kiedyś może je zrobie teraz mi się nie chce :P Głowa do góry!!!

Gość llilla
Najważniejsze jest wsparcie "przyjaciół" nie zamykaj się w sobie. Wyjdź do ludzi. Pomyśl sobie, że teraz musisz zacząć wszystko od nowa. Kroczyć inną ścieżką , a twoje nie powodzenie wcale nie odznacza, że teraz będzie tylko źle. Zacznij wszystko od nowa z nową energią i pokaż wszystkim ze potrafisz, a byłemu udowodnij ze wiele stracił.