Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawkosyskurwiel

kobiety i sex to beznadzieja...

Polecane posty

Gość truskawkosyskurwiel

kazda lubi co innego, kazda kurwa ma jakie sproblemy z dochodzeniem do orgazmu jestescie jakies niedojebane u faceta to bardzo prosto.. kazdego latwo zawsze sie doprowadza do orgazmu a wy?? co rusz to kurwa temat "nie mam orgazmów ze swoim facetem" jestescie kurwa popierdolone genetycznie, nie da sie ukryc :)

jestescie k**wa popie**olone genetycznie, nie da sie ukryc ------------------------------------------------------------------------------------ mylisz sie, popierdolony to jesteś TY.

Gość iLovePepsixD
Ło ostro. Nie, to faceci myślą tylko o sobie, poruch*ć i wyje**ne na dziewczyne.... Każdy z Was myśli tylko o sobie ;] O tym, zeby zaspokoić samego siebie... Powodzenia z takim podejście!

Gość wiejskiskurwysynzdzunglimaho
i love pepsi idiotko.. .nawet nie wiesz jak bardzo sie mylisz kazdy facet podczas stosunku przede wszystkim mysli o partnerce.. facet zawsze osiagnie orgazm, nie musi sie jakos sobą za bardzo interesowac- bo u nas to naturalne.. jestesmy normalni a wy?? to wlasnie wy myslsicie tylko o sobie, o swojej przyjemnosci podczas sexu.. i dlatego pozniej co chwila sa tematy "nie mam orgazmow ze swoim facetem" czy to nawet nie ty zalozyals taki? hahaha kurwa tania pizda..

Gość wiejskiskurwysynzdzunglimaho
dupcia marzenie.. a moglbym cie od tylu wziasc?:)

Gość idz koles poczytac
zalegle lektury ze szkoly temat kobietego orgazmu cie przerasta :)

Gość sparta kurwaaaaaaaaa
czy widzieliscie kiedys jakis temat na forum gdzie facet by sie zalił, ze podczas sexu nie ma orgazmu?? NIE!!! bo facet ma ZAWSZE orgazm.. jest on łatwy do wywołania i widac go gołym okiem a kobiety? co rusz to sie jedna z druga zali ze nie moze dojsc... no nie oszukujmy sie, jestescie spierdolone genetycznie

Gość odpowiem.....
proponuje Ci żeby sobie znalazł kolegę zamiast koleżanki i wtedy wszelkie problemy o których wspomniałeś znikną :D bo kolega na pewno będzie tak łatwo dochodził jak i Ty :D zero stresu a sama przyjemność Cię czeka

i taka mała uwaga... NIE NASZA WINA ZE WY JESTESCIE TAK SPIERDOLONE GENETYCZNIE, wiec kurwa z łaski swojej nie miejscie zalu do faceta, ze nie macie orgazmu... tlyko do tego kogoś kto was stworzył bo u nas jakos wszystko gra.... potem sie kurwa jedna z druga zali ze nie ma orgazmu, to tak jakbym sie zalił na forum, ze nie mam trzech rąk..

Gość iLovePepsixD
Jakby sie facet troche przyłożył to każdej byloby dobrze :D:D Tyle że oni, albo zbyt szybko kończą, albo skupiają się tylko na sobie :D

Gość dobrze
przez to w zwiazku powinno sie poznac nawzajem pod kazdym wzgledem w lozku... rozmawiac o tym co sie podoba a co nie wtedy zadna kobieta nie bedzie miala problemow z orgazmem... a faceci jezeli maja problem z tym ze kobiety sa inne niech pisza posty tam na gore a nie tu

Gość idz koles poczytac
bylo napisane wyraznie, ze nie dzwigasz tematu !!!!!!!!!!! a ten swoje ... maslo maslane

Każda chce mieć orgazm, a kobieta z czasem uczy się swojego orgazmu, my kobiety jesteśmy po prostu inaczej zbudowane jak wy.A może odpokutowujemy za Ewe?

zrozum pepsi idiotko, ze kazdy facet podczas sexu PRZEDE WSZYSTKIM mysli wlasnie o partnerce... po to by doprowadzic ja do orgazmu, soba sie nigdy nie przejmuje bo facet zawsze dojdzie a inna kwestia jest taka, ze wy jestescie zwyczajnie zjebane genetycznie, i potem sie zalicie, ze nie macie orgazmu... tylko czemu nam? te zale powinniscie wylewac do kogos kto was stworzył

Gość iLovePepsixD
Kobiety zbudowane są normalnie- zazwyczaj każda z nas tam na dole ma to samo xDD tylko Wy zamiast jakoś sie przyłożyc i to wykorzystać, jedziecie komuś kto nas stworzył :PP

Gość iLovePepsixD
Zgadzam sie w 100 % z donkapatke ;p i idz z kimś takim do łóżka :D

do lozka to akurat pelno pan ze mna chce isc:)

Gość iLovePepsixD
Ciekawe ile z nich ma z Toba orgazm?? no nie liczyć tych co udają :P

donkapatke... typowy tekst, sredniej zaiwistnej laski ja rozumiem, ze ty zazdroscisz im urody ale daruj sobie te okreslenia blachara i zostaw je w swojej zakompleksionej głowie

Gość autorze tego tematu
uprawiaj seks z facetem to szybko dojdziecie. :classic_cool:

Gość autorze tego tematu
jeśli twoje partnerki seksualne nie dochodzą podczas stosunków z tobą, świadczy to jedynie o twoich znikomych umiejętnościach, albo zwyczajnie ich nie podniecasz. :)

Gość sparta kurwaaaaaaaaaa
a czy to jest jedynie mój problem (acz kolwiek doprowadzałem czesto kobiety do orgazmu-to tak w kwestii wyjesnienia) praktycznie KAZZDA para tak ma, ze panienka nie zawsze dochodzi a czesto jest tak, ze w ogole nie moze dojsc przez dlugi okres sexu i potem sie zalą i mysla, ze zmiana partnera cos da..

sparta nie będę Cie wyprowadzać z błędu.Czy zakompleksiona> Może kiedyś, teraz mi zwisa to co o mnie mówią.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
autorze:) gdyby twoj ojciec wiedzial ze splodzi takie gow..no to spier..dolil by sie na gazete. chyba masz jakis kompleks.. ja tam mam swietniego partnera, mam kilka orgazmow podczas jednego stosunku...on to potrafi:) ty chyba nie:(

Gość fsdfsdfsdfas
tak tak marz dalej, kilka orgazmow podczas jednego stosunku buahaha dobre:) chyba nie uprawialas jeszcze sexu malenka ps. donapakte czuc na kilometr ze atrakyjnoscia to ona nie grzeszy