Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusiaanka z wroc

co zrobić gdy mąż mnie olewa???

Polecane posty

Gość agusiaanka z wroc

witam! jestem z mężem 3 lata, mamy slub cywilny, ja mam 21lat a on ma 23lata, mieszkamy sami bez rodzicow od kiedy zzaaszłam w ciąże przestał się starac nie kupuje mi kwiatow jak kiedys, nie spędza ze mną czasu! całymi dniami nie ma go w domu: wstaje rano i idzie na siłownię, po silowni je obiad i gra w gierki na komputerze albo tv albo idzie do kumplii dla ktorzych zawsze ma czas, teraz jest lato a on jeżdzi wszędzie sam: na grilla sam, nad jezioro sam z kumplem... masakra;/( prosilam go o to by miał czas i dla innych i dla mnie... kiedyś to caly czas chcial chodzic na spacery, do kina, restauracji, calymi dniami fajnie spedzalismy czas, a teraz wygląda to tak że idzie na bramkę na dyskoteke( jego praca) wstaje poo nocce okolo 11stej lub 12stej i idzie na silownie i wychodzi po obiedzie z domu... a ja sie nudze , mam dosc juz łażenia z kolezankami, mam dosc proszenia się jego o wyjśćia, co robic>>>???? jestem w 8smym miesiącu ciąży:....doradźcie

Dziewczyno czy Ty musisz co rusz zakladac nowy topik? wczoraj, dzisiaj, nawet na macierzyńskim byłas. Zmień tego swojego "bramkarza" -karka na kogos normalnego!

Gość też samotna
dobrze, że macie tylko ślub cywilny przede wszystkim nie denerwuj się teraz i myśl o dziecku