Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andzia166

nie odzywa się ?

Polecane posty

Moze przesadzam, no ale.. Miałam dzis spotkanie z kolsiem z neta. Gadalo nam sie fajnie, bardzo mi się spodobał i ogolnie chcialabym zeby cos z tego wyszło. :) ALE... Zawsze na kazdym spotkaniu z kolesiem, po około max godzinie po zakonczeniu dostawałam smsy jaka to jestem super fajna itd. A teraz cisza. W dodatku już na spotkaniu nie było mowy o kolejnym, a zawsze pod koniec z innymi było 'to kiedy znow sie widzimy' czy cos takiego.. :( Nie wiem czy sie nie spodobalam czy to ja po prostu za duzo wymagam przez poprzednie sytuacje... ? :( Nie wiem czy odezwac sie pierwsza czy co mam w ogole robic. Chcialabym go wyczuć jednak nie potrafię, nie wiem co o mnie myśli. Spytalabym go jak tam po spotkaniu, ale boje sie ze sobie pomysli ze glupia gówniara (jestem mlodsza o 4 lata) i sie juz do niego dostawia czy cos i nadzieje robi. Poradzcie cos. :( Napisać czy poczekać jeszcze do jutra ? ?

Gość evikasek
ehh pod zadnym pozorem nie pisz jak mu zalezy odezwie sie pierwszy a jak nie to...chyba sama wiesz

Boje sie ze on sobie pomysli ze to ja go olewam i też się nie odezwie, w koncu gdzie jest powiedziane ze to facet ma sie odezwać zawsze pierwszy? :O kurdee

odezwij się pierwsza co Ci szkodzi. Co to za głupia zasadza że facet ma się pierwszy odzywać...

Gość fvgrgr
ja bym nie pisala

Moim zdaniem zasada, że facet odzywa się pierwszy, to zasada, która nie tyle wynika z kultury, co z charakteru facetów. Każdy facet lubi zabiegać o kobietę, zdobywać ją, a raczej nie przepada, jeśli to kobieta go "napastuje". ;) Moim zdaniem gdyby mu zależało to od razu umówiłby się na kolejne spotkanie. Ale to tylko moja opinia

Gość odpowiem.....
ja bym nie pisała ...w końcu spotkanie było dziś więc daj facetowi czas niech sobie przemyśli ... każdy człowiek jest inny i inaczej podchodzi ...może nie chciał od razu zaproponować następnego spotkania żeby nie wyszedł na jakiegoś napaleńca....no ale może być i tak że zwyczajnie nie przypadłaś mu do gustu ale o tym powinien Cię również poinformować

A podczas spotkania wyczułaś, że mu się podobasz? Jak długo się znacie? I co robiliście podczas spotkania? :)

jednak jest temat. :) Gadalismy, smialismy sie. Niby sie patrzyl na mnie i przygladal ale nie wyczułam nic takiego szczegolnego. Kurwa mi nigdy nie wychodzi.. :|

Gość nie wiem co za jedna
co to za glupia zasada- a taka zasada ktora obowiazuje honorowe dziewczyny,ktore sie szanuja,i nie sa latawicami jak co niektore.

Tak mnie korci zeby napisac, ale mam jakas blokade. :( z reszta co bym niby miala napisac?

Gość kasiakasiakasiakasia
A ile on ma lat? Bo w pewnym wieku 4lata to jednak dużo jest

Gość kdnf
ciezka sprawa

Gość marchewwka
To jest zawsze tak, że jak nie jest oczywiste dla Ciebie, że jest zainteresowany i nie zauroczył się od razu Twoją osobą, to nic z tego nie wyjdzie. A jak napiszesz do niego teraz pierwsza, to skonczy sie na tym, że to Ty będziesz za nim latać:P

czyli co? nie pisać :( jednak...? mam ochote się najebać, zawsze mi nie wychodzi :O czuje sie beznadziejnie i wszystko nagle w ciagu jednego dnia straciło sens...

Gość kdnf
bidulka :*

Gość marchewwka
Andzia jak przestaniesz chcieć, żeby coś z czegokolwiek wyszło, to wtedy dopiero trafisz na fajnego faceta:] Ja tak całe życie miałam. Musisz bardziej na luzie do tego podchodzić. Z moim obecnym chłopakiem się spotkałam drugi raz, bo się wygłupiał trochę na spotkaniu a ja chciałam właśnie się wyluzować i zapomnieć o problemach. No i tak się zapomniałam, że już prawie 1,5 roku jesteśmy razem:P

Gość Migotka Muminka
nie pisz do niego! niech sam napisze

Gość gjhgjhgjhgjgjhgjhghgjhg
"Każdy facet lubi zabiegać o kobietę, zdobywać ją, a raczej nie przepada, jeśli to kobieta go "napastuje" nie każdy.niektorzy wola jak to baba za nimi lata a przynajmniej jak wykazuje jakas inicjatywe

chciałabym w koncu kogos miec, pokochac i byc szczesliwa, a ja ciagle jestem sama. SAMA jak palec w dupie :( tak bardzo zazdroszcze innym, nie jest to jakas chorobliwa zazdrosc, po prostu przykro mi ze innym sie uklada a mi jak zwykle nie.. Nigdy nikogo nie miałam :( i bez sensu jest tez to ze sie zale na forum......

gjhgjhgjhgjgjhgjhghgjhg dlatego nie wiem co zrobić, jak to rozegrać.. ? nie lubie czekać i przypatrywać się co mi los przyniesie.. bo narazie przez te 18 lat przyniosl ale jedna wielka fige z makiem :O

Gość mala miska eek
zapraszam na mojego bloga w w w. m a l a m i s k a e e k . blog. onet .pl

Gość garni3
to ty? :D