Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzona i to bardzoo

Młodsza siostra tak mi powiedziała

Polecane posty

Mówi do mnie : Ty nie znasz życia! Oczywiscie w konwersacji, ale kurwaa jak ona śmie! Jestem od niej o 7 lat starsza i ja nie znam życia? Ale mnie wkurwila! Sluchajcie jak sobie z tym radzic, bo ostatnio za duzo sobie pozwala, non stop takie docinki a na matke nie mam co liczyc bo wszystko i tak jest na mnie!

Gość zona ...........
ile macie lat? i co byl wam poszlo??

Gość transylvania_avenue
jak sie tym unosisz, to Twoja broszka, bo przeciez Ciebie to trafia. Zamiast rozesmiac jej sie w twarz uciekasz w swiat f.kafeteria.pl/jakiesznaczki. I w tej sytuacji racje jestem w stanie przyznac Twojej siostrze ;)

Zona - ja 24 ona 17! Poszlo o to ze gdzies idzie i wraca pozno w nocy, i walnela ze wbije sie gdzies na impreze skoro juz tak pozno wraca ( oczywiscie raczej to byla pokazowa bo ona nie chodzi na zadne imprezy) Na to ja ze dzisiaj jest wtorek i raczej wszystko konczy sie okolo 1 a ona mnie wysmiala i Mowi wlasnie ze nie znam zycia..! Nosz kurwa i jak tu sie nie wkurwic?!

Gość derepetire
Jeśli naprawdę uważasz, że w ciągu tygodnia wszystko się kończy o 1 w nocy, to: -mieszkasz na wsi -nie znasz życia :D