Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana124508674

włoski na brzuchu i dole pleców

Polecane posty

Gość załamana124508674

sa okropne ! wstydze sie przez nie rozebrac na plazy ! myslicie ze powinam zdepilowac je ? :(:(

Gość załamana124508674
baardzo smieszne ;(

Gość xddxx
kup sobie pokrzywę suszoną w saszetkach i pij 2 razy dziennie napar-po 2 miesiącach będziesz miała dużo mniej a włosy na głowie się wzmocnią.pokrzywę pij przez 3 miesiące,potem miesiąc przerwy i znowu.to nie kłamstwo,to działa.Jeżeli włoski są bardzo grube i widoczne,może masz hirsutyzm,udaj się do endokrynologa po skierowanie na badanie poziomu hormonów,jest na to lek hormonalny espirol czy jakoś tak-w przypadku hirsutyzmu nie ma sensu depilować,bo odrosną-po tym leku same wypadną

Gość bzdury...
proponuje zastosować chemioterapię, to ci wszystkie wypadną w błyskawicznym tempie ;)

Gość Jasiek___
A mnie się wybitnie nie podoba moda na usuwanie całego owłosienia z ciała. Owszem, w niektórych środowiskach może i to jest wygodne, ale ja uważam, że po to Bozia dała te włosy w niektórych miejscach, żeby o nie zadbać, dobrze umyć, oczywiście podciąć, ale nie wygolić, potraktować dezodorantem. Dla mnie goła c*** wygląda infantylnie, tym bardziej, jeśli kobieta ma tak zwanego "dużego motyla". Tu włosy spełniają ważną rolę maskującą. Golenie stało się modne od kilku lat - wystarczy spojrzeć na starsze zdjęcia z plaż naturystów. Mnie takie ukrywanie pod poduszeczką z włosów bardzo się podoba. Ja wiem, że szczególnie u mężczyzn, wygolone podbrzusze sprawia, że siusiak wydaje się optycznie większy. Niestety, tylko optycznie. Mam prawo mieć swoje preferencje w tym temacie i jeśli komukolwiek podoba się inaczej, niech uszanuje mój punkt widzenia. Skoro niektórzy mogą publicznie utrzymywać zadbany zarost na twarzy (wąsy Komorowskiego a'la Gomez Adams), to tym bardziej mogą pozwolić sobie na dobrze utrzymany zarost w miejscach intymnych. W końcu ten zarost jest dowodem, że partnerzy są dojrzali, że hormony zadziałały we właściwy sposób - czemu to likwidować?

Gość padłam hahaha polski lektor ha
hahahahahahahahaha:D