Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do pan mam

kobiety z duzym biustem tez tak macie?

Polecane posty

Gość pytanie do pan mam

mam taki problem.nigdy wczesniej czegos takiego nie mialam.w ciazy i po ciazy zaczelam sie pocic pod biustem...wiem,glupio to brzmi,ale cos takiego sie dzieje i wychodza mi jeszcze takie zaskorniki:/dodam,ze szczegolnie dbam o higiene,a nadal tak mi sie dzieje...spotkala sie ktoras z Was z czyms takim?

ja nie mam na szczescie tego problemu ale nie jestes odosobniona - na ulicach widac czesto kobiety z plamami potu pod biustem moze etaixil pomoze

Gość musisz miec
lepiej doprany stanik, aby uniosl biust. Tez mam duzy biust, od zawsze, ale problemow z poceniem nie mam.

Gość musisz miec
uuppssss nie doprany tylko DOBRANY :D.

Gość fujć okropne
każda kobieta z dużymi cyckami się pod nimi poci i nie wmawiajcie mi, że duży biust jest sexi :o może na początku, ale zawsze potem opada z hukiem i 20-paro latka wygląda jak 40 letnia baba z obwisłym cycem i zaskórniakami pod nim... obleśne :o

Gość fujć okropne
aham, stanik owszem, ale kiedys go zdejmujecie przeciez i wtedy sie KAŻDA POCI, nie wmawiajcie dziewcyznie, że jest inaczej... :o

Gość pytanie do pan mam
denerwuje mnie to bardzo.kidy osze stanik jest ok,ale bez stanika to sie dzieje.po kapieli zwlaszcza.osusze sie reczkiem,a i tak po kilku minutach sie lepie:/

dobry stanik przede wszystkim. poza tym jak jest źle to można zapudrowac pod piersiami. ale mi osobiście dobry stanik wystarczy.

Gość irqa.
U mnie tez tak bylo.Mialam odparzenia,rany doslownie.Jeszcze przy min. upale +35 stopni oszalec idzie.Co sie okazalo,ZLE DOBRANY STANIK.Chodzilam o 2-3 nr za malym.Na razie chodze w takim szmacianym z elastiku,bo ten usztywniany to jeszcze w zadnym sklepie nie znalazlam na siebie nr. A w elastiku jest ok.Nigdzie mi sie nie poci bo cala piers wchodzi w stanik.

Gość no niestety tak bywa
ale mnie sie na szczescie zadne odparzenia nie robie, na pewno gimnastyka mozna ujedrnic biust,ale podejrzewam ze tylko plastyka nam pomoze jesli chcialybysmy troche je zmniejszyc. Ja nosze dobre biustonosze wiec w ciagu dnia nie narzekam,ale gdybym mialam biegac bez to juz inna para kaloszy :P

Ja zawsze mialam spory biust...75D....w ciazy jeszcze mi urusl;) Tak jak Ty autorko poce sie kiedy sa upaly;) Karmie piersia i to wszytsko jest od hormonow, wiec nie sluchaj nikogo, ze jestes jakas nieten:D Mialam tak przy pierwszym i teraz przy drugim dziecku! Moja siostra tez to ma...przejdzie;) Kupuj bawelniane biustonosze, dobrze podnoszace biust....noi ciagla higiena, wiecej nic nie ejstes w stanie zrobic;)

Aha! Na te zaskorniaki polecam jakis peeling:D Slora bedzie gladka jak dupka niemowlaka, ale za jakis czas znow wyjda;)

Gość onanaaaaaa
Nie mam takiego problemu ,nie mialam.Masz chyba źle dobrany biustonosz,biust zbyt nisko,stad problem

"pytanie do pan mam - denerwuje mnie to bardzo.kidy osze stanik jest ok,ale bez stanika to sie dzieje.po kapieli zwlaszcza.osusze sie reczkiem,a i tak po kilku minutach sie lepie:/" dużego biustu sie nie nosi bez stanika bo własnie dlatego obwisa. im więcej chodzisz bez stanika tym bardziej się nasila Twój problem. stanik obowiazkowo.

Gość pytanie do pan mam
robie peeling dzien w dzien.naprawde dbam o te miejsca,ale nic nie pomaga.stanik tez mysle mam dobrze dobrany.moze to te hormony...

Jesli tak to wydaje mi sie ze problem tkwi w hormonach;) Poczekaj az gospodarka hormonalna sie unormuje, wtedy wszytsko wroci do normy;) Przeciez to normalne ze w czasie ciazy i po niej kobietom wyskakuja na ciele plamki, krostki i inne dziadostwa:)

Gość pytanie do pan mam
frufru ale w staniku przeciez spac nie bede...

Gość po myciu
zamiast balsamy itp posyp te miejsca mąką ziemniaczaną,stary skuteczny sposob na odparzenia

"pytanie do pan mam - frufru ale w staniku przeciez spac nie bede..." dlaczego nie? przy dużych piersiach to nawet zalecane. ale jak nie lubisz to koszulkę dopasowaną...

Gość aloaloczytotyskarbiehahahhaha
hhahaha macie za swoje krowy ;)

Gość ale jazda:o
jeszcze odpowiednio przypraw i siup cycka na patelnie - mamy pyszny obiad dla calej rodziny :D

Gość musisz miec
nie musisz spac w staniku, tak jak pisaly dziewczyny, po kapieli . przypudruj miejsca pod biustem, gdzie sie pocisz zwyklym talkiem, lub maka ziemniaczana i po problenie.

Gość afrghtwrklsjlkjewahg
potem koniecznie przypraw vegetta, polej olejem i na patelnie!:D

Fru fru....nie chodzi o potowki, tylko o pocenie sie! Ja w 2 ciazach i po nich (przy karmieniu) pocilam sie znacznie wiecej;) Po odstawieniu dziecka od piersi w ogole...jak zawsze;)

Gość tak, smaruje
mozna tez sobie znalezc koszulke z wbudowanym biustonoszem. Na stronie bravissimo sa takie topy na ramiaczkach jak i koszulki nocne, pizamy

jak jestem w staniku to sie nie poce ale jak bez to oczywiscie pod piersiami sie poce. nigdy nie miałam jednak odparzeń czy innych wyprysków na skórze ;)