Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna---Mamba_

Czamu zawsze jak kłócę się z mężem to..

Polecane posty

Gość Czarna---Mamba_

myślę o moim byłym?? Byliśmy razem jak wtedy jeszcze nie z mężem mieliśmy roczną przerwę. Nie mogę powiedzieć bo był to fajny czas.. tylko czemu zawsze jak jest źle to o Nim myślę i brakuje mi go...

złe pytanie zadajesz. powinno ono brzmieć dlaczego mam poczucie winy mysląc o moim byłym... bedziesz się mazac proszę, ale nic złego nie zrobiłas.

Gość Czarna---Mamba_
Nie nie mam poczucia winy... Zastanawiam się po postu czemu o nim myślę i o tym jak by to było z Nim...

Gość Czarna---Mamba_
mówisz?? :D Nie nie mogłabym... wtedy bym miała poczucie winy a tego nie chce

Gość do Czarnej Mamby
wracasz myslami do bylego, bo jak ci zle z mezem, to uciekasz do wspomnienia o kims z kims kiedys bylo ci dobrze. Ale nie zapominaj o tym, ze z tym bylym takze rozstalas sie z jakiegos powodu, a teraz, z powodu uplywu czasu, pozostaly ci tylko dobre wspomnienia, i pewnie wyidealizowany wizerunek eksa. No bo przeciez z mezem sie klocisz a z bylym nie, bo maz cie wkurza a byly nie. Tylko nie zapominaj ze z nim sie nie klocisz, i nie wkurza cie bo go po prostu nie ma. kiedy klocisz sie z mezem, zamiast wspominac bylego, wroc wspomnieniami do czasu kiedy sie nie klociliscie, kiedy byliscie bardzo zakochani, do poczatku waszego zwiazku, i na mezu sie skup, bo to z nim teraz dzielisz zycie a nie z jakims wspomnieniem z przeszlosci.

"Nie nie mogłabym... wtedy bym miała poczucie winy a tego nie chce" e tam... to pokłóć się z mężem tak na poważnie... Np o to, że sąsiadkę podrywa... jak to sobie dobrze wkręcisz to w to uwierzysz i będziesz rozgrzeszona

Gość chyba z jakichs powodow
byly jest wlasnie tym bylym? No ale kobiety niestety nie posiadaja umiejetnosci logicznego myslenia...

Gość Czarna---Mamba_
No jest byłym... pokłóciliśmy się o głupotę i tak jakoś wyszło, że się rozstaliśmy i oboje byliśmy zbyt dumni, żeby chociaż porozmawiać o problemie... Po tym ja wróciłam do byłego teraz obecnego męża i on wrócił do swojej byłej, z którą rozstał się jak poznał mnie a byli ze sobą 4 lata... To była miłość i wiem o tym, że on czuł to samo tylko ta Nasza duma... ale cóż takie jest już chyba życie... Nie zawsze jest tak jakbyśmy chcieli...