Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wścieklizna mnie bierze

Kuzyn jest smieciem!

Polecane posty

Moj kuzyn powiedzial dzisiaj naszemu dziadkowi ze go nie kocha a opiekuje sie nim tylko dlatego ze ma mu przepisac mieszkanie i domek na wsi. Wiecie co, naprawde wkurzyl mnie ten tekst. Co prawda dziadek nigdy nie okazywal mu milosci, ale on nie mial prawa sie tak do niego odezwac.

Gość Niech wreszcie wyluzuje
i pojedzie tam... www.wakacjepluski.pl

Gość sdfashasdfasd
strzel mu gumką od gaci może go to czegoś nauczy

Dziadkowi zrobilo sie przykro, zwlaszcza teraz gdy chcial z nim naprawic stosunki moj kuzyn wypala z takim tekstem. Powinien wiedziec ze to jest jego dziadek, ojciec jego matki i jaki by nie byl szacunek sie starszemu czlowiekowi nalezy, a nawet dobre slowa a ten tylko powiedzial wzamian za co sie nim opiekuje. Zamiast powiedziec ze kocha dziadka to on ze opieku mu daje tylko za to, co wzamian od niego dostanie.

Gość sdfashasdfasd
A za co ten szacunek? Za to, że jest stary?

Tak! Za to ze on jest stary! Za to ze ten czlowiek jest ojcem jego matki! Za to ze ten czlowiek jest jego dziadkiem! Co prawda moj kuzyn byl niechcianym wnukiem, ale teraz to sobie zrekompensuje wiec powinien siedziec cicho.

Gość teraz ja coś dodam
dorośniesz wścieklizna, to zrozumiesz...

Ja mam juz 22 lata i wiem ze on powinien szanowac dziadka za to ze wyciagnal do niego reke, ze chce miec z nim jak najwiekszy kontakt a ten nie dosc ze dostanie od niego najlepsza czesc jego majatku to jeszcze tak sie do niego odezwie.

Gość teraz ja coś dodam
dziadek sobie przypomniał, bo stary i potrzebuje pomocy, a jak kuzyn potrzebował to miał go w d... Dziadek raz był miły i już? wszystko zapomniane? Daj spokój... To mieszkanie/dom to albo dostanie, albo nie.

Co jakiś czas pojawiają się wpisy dotyczące niekochanego w młodości wnuka i dziadków, którzy na starość wyciągają do niego rękę. Co jest? :O Przecież to prowo jest już nudne, zmieńcie temat.