Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edy3000

Ocencie...do kobiet.

Polecane posty

Gość Edy3000

Witam. Po pierwsze chcialbym zaznaczyc ze oczekuje odpowiedzi, tylko i wylacznie od kobiet, odpowiedzi maja byc szczere..nawet do bolu, ale prawdziwe bo chce uslyszec ze albo super albo do du.. i ewentualnie jakies wasze opinie. Mianowicie mam 19 lat, ucze sie i ostatnio zalapalem sie w jednej dorywczej pracy na wakacje na dworze...ciezko sie pracuje gdy slonce siega 30 stopni wiec czesto zdejmuje koszulke, a ze pracuje w centrum to kreci sie tam duzo osob...obok jest jeden budynek dla kobiet i przechodzi ich dosyc duzo ta trasa.Czesto sie strasznie dziwnie patrza na mnie;/ zastanawiam sie, czy mam az tak tragiczne cialo i tak sie patrza, czy jednak moze sie moje cialo podobac kobietom? Prosze o ocene i opinie, kiedys trenowalem pilke i mialem fajne cialo..teraz leniuchuje i zaniedbalem troche. Temat nie powstal aby sie pochwalic, lecz dowiedziec dla wlasnej swiadomosci. Osoby, ktore maja byc wulgarne, obrazac mnie, lub nie sa kobietami prosze o nie wypowiadanie sie;) chyba ze ktos ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem;P Pozdrawiam i czekam, nizej zalaczam link do fotki;P http://www.pl.image-share.com/ijpg-17-50.html

Gość Fafnoście
nie ma zle, choc mogloby ci sie troche rpzytyc

Gość fajny jestes
mozesz zapladniac :)

Gość budynek dla kobiet?
pracujesz w jakimś muzułmańskim kraju? nic dziwnego, że się patrzą...

Gość lallal piekna
Ciałko masz niezłe . Ale żeby ocenić resztę trzeba poznać osobę.,.. ;p

Gość miskaola
no fajne fajne:P

Gość nie dziwię się wcale
że się gapią kobiety, bo pewnie połowa z nich ma w swoich domach samych grubasów z brzuchami od piwa, a ty masz niezłe ciałko na które fajnie popatrzeć

Gość romansuje
ooo niezla klata

Gość Angelllikaaa
spoko :)

Gość mniammniammmmmm
jak dla mnie jestes HOT HOT HOT,tylko brac i wykorzystac

Gość husku ale on nie z Wa-wy
:-P

Gość lilijaaana
jak dla mnie ... hm ... chetnie bym sobie ciebie z bliska poogladala :D centymetr po centymetrze :D

Gość Edy3000
Nie moge przytyc, trenuje kick boxing i walcze w kategori 69kg, a po walce waze do 72;P choc tez wolalbym miec 187cm i 85kg miesni;P owlosienie jest, ale na szczescie nie duze;P jasne ze trzeba poznac osobe, ale na poczatku jest kontakt wzrokowy i obejrzenie danej osoby z zewnatrz;P nie daje nr tak o;P Pozdrawiam, dziekuje pieknie za szczerosc, czekam na dalsze opinie;)

No nie jest źle, ale mógłbyś skoczyć czasem na siłownie. :P P.S..A może te kobiety patrzą się na Ciebie bo Ty się patrzysz? :D pracujesz na budowie? nie lubię robotników ,zawsze gwiżdżą i zaczepiają. :/

Gość Angelllikaaa
Daj jeszcze jakies inne foto :) :) :P

Gość lilijaaana
a tam twarz.. on pyta o cialo..a cialo eleganckie , a jakby co to worek na glowe i za ojczyzne :P a wloskow nie widac to nawet lepiej , na co komu futro :?

Nawet jesli mialby cialo herosa a twarz nie taka to nie podoba mi sie :P. Powielam slowa osoby powyzej : dobrze, ze nie ma wlosow! Dlatego ja uwielbiam blondynow, bo oni zazwyczaj nie maja tych krzakow na klacie. Pokaz twarz :)

Gość lilijaaana
kolego ...a pokazesz swoje plecki ?? ladne prosze :)