Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bright Crystal

Doskonali kochankowie z wieloletnim stażem u boku jednego partnera, HELP!

Polecane posty

Gość Bright Crystal

Doskonali kochankowie z wieloletnim stażem u boku jednego partnera, HELP! Oboje przed 30, 4 lata związku i problemy łóżkowe. Ja rzadko mam ochotę, przeważnie popołudniu wieczorem, on jak tylko kładziemy sie spać. Ja sie nudzę, on nie lubi udziwnień, narzeka ze nie zaczynam, leze nie ruchomo ( z tym bym sie sprzeczała zresztą , jak mam cokolwiek robić jak mi sie nie chce, albo jestem zmęczona po całodziennej pracy i sprzątaniu domu - po nim) Nie wiem co robić, próbowałam rozmawiać, nie próbowałam sie zmuszać, ale ze zmuszaniem przyjemnie nie będzie... :( Może ktoś próbował hiszpańską muchę? Może ona pomoże? Może inne pomysły ?

Gość sexualna mary
zmien partnera, mucha pobudzi, owszem, ale na dluzsza mete nie bedziesz jej brac, prace domowe powinnisci wykonywac razem, zeby miec potem wiecej czasu na lozko, jak kobieta wszystko robi sama to wiadomo ze pozniej na nic nie ma ochoty, a jak facet jest leniwy to lipa,

Gość Bright Crystal
odświeżam

Gość ????????????????????????
a dlaczego poprostu nie porozmawiacie ze soba o problemie

Gość ????????????????????????
moze potrzebna wam pomoc specjslisty bo hiszpanska mucha sprawy nie zalatwi. masz zbyt leniwego faceta a to zle wrozy dla waszego zwiazku