Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już 22 - smutna

Narzeczony zapomniał o moich urodzinach

Polecane posty

Gość już 22 - smutna

Narzeczony zapomniał o moich urodzinach które mam dzisiaj. Już kilka razy z nim pisałam, smsowałam ale do tej pory mi nie złożył życzeń. :(( Teraz jak dzwoniłam do niego to na wioskę do kolegów jechał. Czyli do mnie nie przyjedzie. Nie ma aż tak dużo bo 20 km. Zastanawiam się czy podziękować mu teraz za pamięć czy zaczekać do jutra i focha zrobić??? Jest mi tak smutno i przykro. Koledzy mi życzenia złożyli a on nie:( najbliższa mi osoba

Gość walnij focha

Gość 100 lat 100lat
dużo szczęścia i słodyczy kochana Ewcia życzy ;):D:D:D:D:D

Gość ja tez za fochem jestem

Gość zaporos go na torta :)
kup jakis torcik i zapros go, da mu to do myslenia :) postaw gdzie na widoku prszenty ktore dostalas. musisz byc bardziej wyrozumiala, faceci tak maja.

Gość A ja myślę że
Może tylko udaje i chce ci zrobić niespodziankę, i jedzie do ciebie teraz a nie do kumpli

Gość taka_jedna_jedyna
a głupoty piszesz... facecie tak mają, a co oni, jacyś ułomni czy co. Mój mąż zawsze pamięta i o moich urodzinach i imieninach - wystarczy chcieć. A do faceta zadzwoń i powiedź mu, że zapraszasz go na twój urodzinowy tort - choć w tym przypadku istnieje ryzyko, że za rok data znów mu umknie. Jeśli zaś chcesz by pamiętał do końca życia to zrób mu jutro awanturę, lub nie odzywaj się dość długi czas. wybór należny do ciebie....

najlepszego:) a faceci niestety często zapominają o ważnych datach, nie łam się:)

Gość zaporos go na torta :)
mm nie ulomni.. i nie wiem czemu taka agresja rteagujesz. moze o tym nie wiesz ale faceci i kobiety roznia sie znaczaco rowniez pod wzgledem psychicznym.

100 lat i wszystkiego najlepszego :) minutę po północy mu 'podziękuj' za pamięć i życzenia. Chyba że Cię w konia robi a tak naprawdę jedzie do Ciebie i tylko udaje, że zapomniał ;)

Gość bershkaa
moj maz tez ma zawsze skleroze i jest mi w ten dzien bardzo smutno a nawet jesli pamieta to niezbyt sie stara

Gość nocnazamiana
a mnie od kilku lat smsa urodzinowego sle eks, z ktorym zerwalam, bo na 99,99 % mnie zdradzal... :O z ta meska pamiecia do dat wiec bywa roznie.........

Gość już 22 - smutna
Wysłąłam mu zaraz po tej rozmowie sms dziękuje za pamięć. To było przed 19. Nie odp ani nie odzwonił. Rodzeństwo osię zjechało i siedziałam z nimi. Każdy pytał czemu go nie ma ściemniałam że nie mógł bo miał coś tam w domu ;( Później napisałam mu ok 22 że jednak koledzy ważniejsi niż ja. dopiero zadzwonił. Alew jeszcze odniosłam wrażenie że on jest zły że ja mam żal do niego. Teraz jest mi smutno i to strasznie ;((

Gość owijasz w bawelne to tak
masz. Trzeba bylo napisac jak Ci teraz milo ze pamietal o twoich urodzinach. Wtedy poczekalabys co zrobi czy przeprosi, przyjedzie. Moze on mysli ze nie obchodzisz urodzin.

Gość Agniecha_
przypomnij mu jutro ale na przyklad na zasadzie ze " popatrz co dostalam na urodziny od kolegi" :) ale focha nie strzelaj:) niektorzy tak maja ze zapominaja. Na pewno zobaczy ze Ci przykro ale focha nie strzelaj, to Ci to na pewno jakos MILO wynagrodzi:D

Gość Agniecha_
hmm to zmienia postac rzeczy...jak on jest na Ciebie zly!! walnij focha stulecia!!:D

Gość ana. anaaaa
"róznimy sie psychicznie" akurat jezeli chodzi o pamiec to bzudra. pamiec mozna ćwiczyć a jak nie to zapisywać w kalendarzu. pewnie jest niechlujny i nieograniety. albo bardzo zaabsorbowany czyms innym

moj maz kiedys troche podobnie postapil, po poludniu jak przyjechala moja mama z tortem i moj kolega z prezentem dla mnie to sie glupio mu zrobilo ze on mi tylko zyczenia zlozyl, ani kwiatka ani kartki, nic... szczerze mu wtedy powiedzialam ze jest mi przykro, ze ja zawsze mysle wczesniej o jego urodzinach by mu sprawic przyjemnosc itd. na kolejne urodziny kupilam mu tylko kartke i skarpetki (bo marudzil ze nie ma skarpetek :P ) to i tak wiecej dostal niz ja :P od tamtej pory zawsze pamieta o moich urodzinach i juz wczesniej mysli o tym :)

Gość sdfsfsf
A mój dzisiaj zapomniał o rocznicy ślubu :f. Czas na rozwód...

moj nie pamieta daty kiedy wzielismy slub, zawsze podaje dzien czy dwa przed. ale chyba ma w telefonie zapisane, albo mu tesciowa przypomina, bo zawsze pamieta :D

Gość wiem że pesymizm jest zły
To niefajnie ze nie oddzwonił po pierwszym smsie. Już chciałam go bronić a tu jednak. Zrób focha. Jest taki kawał nawet(P: Jak zapamiętać datę urodzin żony? O: Raz zapomnieć) Ja nie mam pamięci do dat, wzorów ogólnie liczb. I zapominam o wszystkich. Ale jak raz zapomnę (parę lat temu mojej chrzestnej, rok temu mojej bliskiej koleżanki) o urodzinach osoby ważnej dla mnie to tak mi głupio że w końcu zapamiętuje dzięki temu. Wszyscy już przyzwyczaili się do tego, więc rodzina zwykle dzwoni i przypomina mi kiedy mam dzwonić z życzeniami :) Więc tak czy owak lepiej nim nieco wstrząsnąć to zapamięta :D