Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna-12=pń

STUDIA - ilość materiału do nauki na Politologii i Psychologii

Polecane posty

Gość anna-12=pń

czy Politologia na studiach zaocznych jest trudna? dużo jest materiału. Słyszałam, ze na niektórych kierunkach jest wiecej do nauki na innych mniej.. jak jest z Politologią. co lepsze Politologia czy Psychologia? (dlaczego Psychologia trwa 5lat? - będzie trzeba pisać 2 razy prace i ją bronic? po 3 latach i pożniej po kolejnych czy jak? nie bardzo rozumiem)

Gość po studiach ! st
zawsze piszesz licencjat nast jest 2 stopien studiow i bronisz prace magisterska. lepiej chyba studiowac pschologie niz cos z czego pozniej nie wyzyjesz. w Twoim przypadku ta psychologie mozesz miec jako studia jednolite bez podzialu na licencjat i mgr tylko od razu mgr

Gość anna-12=pń
a z psychologii da sie wyżyć? gdzie można potem pracować? to samo pytanie dotyczy Politologii, da sie z niej wyzyc?

Gość siriesli?
oj da sie po politologi haj lajf

po politologii nie masz pracy, tacy właśnie absolwenci politologii i kosmetologii przyszli do nas na farmację do policealnej. dobrze przemyśl swój wybór żeby później nie żałować.

Gość anna-12=pń
jak mam przemyslec jak nie wiem na co sie zdecydować, nie wiem po czym jest praca a po czym nie ma :( może coś doradzicie? wolę kierunki humanistyczne jakby co