Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesssssa

pytanie do kochanek zonatych mezczyzn

Polecane posty

Gość tesssssa

Czy jesli spotykacie sie ze swoimi kochankami to maja oni przez caly czas obraczke na palcu? Czy karzecie mu ja zdjac? Jka to jest? Jak sie czujecie jesli ona lsni na jego palcu?

Gość moj byly kochanek robil
mi palcowe z obraczka na palcu :D

Gość ródawa
a dlaczego ma mi to przeszkadzac??? jesli juz to raczej jego zonie powinno

Gość a mi przeszkadza
ale nie potrafie sie zdobyc na odwage i poprsoic by ja zdjal. Z reszta wydaje mi sie to takim brakiem szacunku... Z drugiej strony jesli jestesmy gdzies razem (spotykamy sie w miejscach publicznych) to obawiam sie, ze ktos nas zobaczy i jego zlotko na palcu tez a nie chce by ludzie na mnie gadali... :/

Gość ródawa
mi nie przeszkadza nawet wiecej- czuje sie ta lepsza - w koncu zone ma przy mnie TYLKO NA PALCU a mnie przy boku:)

Gość taa a potem wraca
od ciebie, ma obrączkę, na placu, zonę przy boku, a ciebie w dupie 🖐️

Gość taa a potem wraca
ma obrączkę na PALCU miało być

Jakbym miał żonę i kochankę (co się nie zdarzy raczej) to ściągałbym obrączkę. Dlaczego? Nie wiem :)

Gość ródawa
a ja mam ta przewage ze wiem o niej a ona o mnie w ogóle....hahahhaha:)

ródawa No nie bądź taka pewna. Mam znajomą, też była kochanką przez 2,5 roku. I była pewna, że żona tego faceta nic nie wie. Wiedziała o wszystkim, ale nic nie mówiła...

Gość annodomini2010
a nie czujecie się głupio z faktu bycia kochanką?

Gość a mi przeszkadza
annodomini2010 głupio? Bardzo ogolne okreslenie. To jest tak jak z papierosami. Palisz mimo, ze Ci szkoda. Nie rzucisz, bo nie potrafisz. Tylko chodzi o człowieka i relacje z nim a nie o uzywkę i nałóg.

Gość annodomini2010
to zapytam się inaczej, dlaczego to robisz? jesteś tak mocno z nim związana uczuciowo i fizycznie? wiem że są kobiety które ich kochają takich facetów a oni po prostu je wykorzystują

Gość kunnoun
jakie dno i bagno moralne kto was wyhodował ? jak kobiety potrafią się upodlić Same z siebie szmaty robią ... Smutne to jest A wystarczyłoby gdyby się tylko szanowały

Gość a często też jest tak
że facet kocha tę drugą, a żony nie chce zostawiać, bo nie chce jej robić przykrości po tylu latach

Gość fdhtt
raczej nie to ze nie chce robi przykrosci bo jakby nie chcial to by nie zdradzal, tylko nie chce porzucic wygodnego zycia bo zona i ugotuje i posprzata i dziecmi sie zajmie i razem do rodzinki pojda udawac porzadna katolicka rodzinke... :O czyli przyzwyczajenie i wygoda takiego fagasa...

Gość fdhtt
jak facet kocha to zone zostawi, to proste, zrobi to dla kobiety ktora kocha, jak nie zostawia- wszystko jasne

Gość feeetka
a mój obrączki nie nosi i wcale nie chcę , aby żonę zostawił , wręcz przeciwnie:)

Gość feeetka
i jego żonka też o mnie nie wie....hehehee i sie nie dowie:)

Gość fdhtt
bo sam jestes wygodnym facetem ktory lubi seks na boku i ukladna zone w domu?

Gość Corvette 1
Bardzo mi sie spodobala wypowiedz,robil mi palcowke z obraczka:-)

Gość tanitka...
Moj maz ma kochanke taka idiotke malolate.Ona tez mysli ze ja nie wiem;Moj maz sie domysla bo czasami sie nabijam i mowie do niego tak jak ona.On wtedy szalu dostaje. Strasznie mu glupio.Dla mnie to wygodne nawet bardzo ale widze ze on juz ma problem.Troche sie przeliczyl. Zona wymknela sie z pod kontroli a w sumie malolata to tylko drobny epizod ;)

Gość pseudonimhieronim
"Z reszta wydaje mi sie to takim brakiem szacunku..." Co Wy głupie kurwy wiecie o szacunku!? Nie macie szacunku do siebie, nie macie szacunku do drugiej osoby Tyle!

Gość tanitka...
owno prawda wiesz co mnie trzyma wspolna firma,wygodnictwo,przyzwyczajenie no i jest syn.Wiesz a po co mi sie teraz z nim rozstawac.On mi w niczym nie przeszkadza.

Gość pytanie do kochanek
ja się zastanawiam jaką kobietą trzeba być żeby pchać się w związek z zajętym facetem? a jeszcze gorzej, gdy zajęty i ma dzieci.

Gość pytanie do kochanek
po co wchodzicie w takie związki? nie lepiej poszukać kogoś wolnego a nie rodzinę rozbjać?

Gość tanitka...
cos Wam powiem.Przez 10 lat bylam wzorowa zona i wiem ze to nie poplaca.Teraz jestem bardzo zla zona i co dziwo moj maz sie znowu we mnie zakochal,tylko ze ja go juz nie kocham.Trzeba byc naprawde suka zeby miec dobrego meza.Do kochanek: zastanowcie sie troche;bo dla Was to jest zabawa i nie ma sie co nasmiewac z zon bo one tez moga byc kochankami i to waszych mezow szkoda tylko dzieci.

Gość Tylko po co z nim jesteś
skoro już go NIE KOCHASZ? Po cholerę się tak męczyć? Dla zemsty? Szkoda życia...

Gość fdhtt
do "gowno prawda" w takim razie jestes taka oszukiwana kobieta, ktora kochanek oszukuje, jak to ja bardzo kocha ale nie odejdzie od zony bo.... w takim razie szkoda mi ciebie no chyba ze sama nie chcesz by odchodzil, skoro uwzasz ze po 3-4 latach wszystko wygasnie i klopot bedzie a do tych co sie nadziwic nie moga jak mozna sie wpakowac w zwiazek z zonatym - malo o zyciu wiecie, wysilcie mozgi nieco wiecej niz potrzeba do ogladania m jak milosc czy innej plebanii to moze sie domyslicie :O

Gość pytanie do kochanek
ja nigdy nie zrozumiem" kobiet", które włażą z buciorami w nie swoje życie