Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojny i porządny

PRZYSTOJNIAKOWI Z JAJAMI CIĘŻKO ZNALEŹĆ DZIEWCZYNĘ

Polecane posty

Zgadzacie się z tym ? W końcu jak toś jest przystojny to szuka bardzo ładnej dziewczyny i porządnej. Takich niestety jest bardzo mało :(

Gość ja jestem porządna :)
a czy ladna to kwestia gustu ;)

Gość DOLICIA
PRZYSTOJNIAKU JAK CHCESZ TO SIĘ Z TOBĄ UMÓWIĘ!

Gość grutella
Przystojniak to zdecydowanie za malo... :P

tak samo jak ładne kobiety maja problemy zeby znalezc porzadnego faceta , tak przystojni maja problem z kobietami

Gość pseudonimhieronim
Ta:D

przystojniak musi miec jeszcze deczko rozumu, bo wyglad to nie wszystko sosssssss a ty nie nazekaj, przed chwila czytalam kto cie lubi a kto nie

dlatego ja nie mam dziewczyny tylko chłopaka

laski tak do 23 roku zycia maja siano w głowie, pozniej mądrzeją mądrzeja wtedy kiedy facet przywali im i bedzie maltretował psychicznie lecz takiej laski nikt juz nie chce madrzeja wtedy kiedy jest juz za pozno

ojj przesadzasz sa rozne dziewczyny, ja znam nawet takie ktore urode maja taka sobie , a sa przy tego typu facetach

Gość < peggy_b. >
Liczba ładnych i porządnych dziewczyn jest proporcjonalna do ilości facetów, którzy są przystojni, zabawni, uczciwi... Gdy zerwalam rok temu ze swoim chłopakiem, kazdy sie dziwił, bo jest taki przystojny itp. Najlepsze jest to, że nikt go nie znał tak jak ja. Nikt nie wiedział, ze jest samolubem i w miedzy czasie rozglada sie za innymi pannami. Bylismy ze soba 3 lata i chyba wole nie wiedziec co kryło sie pod wymówkami " nie moge dzis przyjechac, bo samochód mi sie zepsuł/brat musial gdzies pojechać". Już od roku jestem sama, bo nie potrafie nikomu zaufać. Na dodatek dzis sie dowiedzialam, ze mój ewentualny, "przyszły-niedoszły" chłopak wczoraj całował sie z moja bliska koleżanką, która ma chlopaka. Musze dodac ze jest bardzo przystojny i "ma jaja". Nie rozumiem ich zachowania... Najwidoczniej nie jest mi dane być z kimś w miarę przystojnym i porzadnym. Czuje, że jako dziewczyna z raczej staroświeckimi pogladami, na "stare lata" skończe z jakims draniem... Reasumując mój (chyba troche bez sensu) wywód, przystojniakowi z jajami łatwo jest znaleść dziewczynę. Problemem jest to, ze przystojniakom (czesto zakochanym w sobie) wydaje sie, ze sa tak zajebisci, ze moga miec każdą... po drodze raniąc wartosciowe osoby. Nie jest to regułą, ale bardzo czesto sie zdaza. "przystojny i porzadny" zycze powodzenia. Moze warto poszukac troche mniej ładnej, ale fajnej i warosciowej dziewczyny... A ja tymczasem ide sie cieszyc świeżozdobytym licencjatem ;)

nie jest trudno znaleźć dziewczynę...trzeba tylko dobrze do tego podejść...a ładna dziewczyna to pojęcie względne...też kiedyś byłem w takiej sytuacji że żadna ładna dziewczyna nie chciała ze mną się umówić...zacząłem trochę czytać na różnych forach jak zacząć rozmowę itd żeby ona chociaż zaczęłą ze mną gadać...było trochę lepiej aż kumpel podrzucił mi książkę jak to powinno się robić...nie wieżyłem w to ale przeczytałem i zacząłem w sumie wprowadzać pare tików i po kilku próbach zauważyłem że to działa... podrzucam link jakby ktoś chciał spróbować bo naprawde warto Pozdr http://zlotemysli.pl/mirmod,1/publication/show/6667/dlaczego-jeszcze-nie-masz-dziewczyny.html

Gość reniiaaa
to chyba słabo szykasz ;pp a co do tego że dziewczyny mają siano w głowie do 23 roku życia to się nie zgodzę.. są wyjątki ;D