Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

player1111111

dlaczego wszyscy tak sa pewni zwyciestwa komorowskiego?

Polecane posty

przeciez to tylko sondaze. a jezeli bedziemy mieli nieszczescie i komorowski bedzie prezydentem to wszyscy jego wyborcy w krotkim czasie zrozumieja swoj blad, kiedy bedziemy mieli w polsce zywnosc GMO, rzad bedzie sprzedawal bogactwa naturalne polski za 1% udzialow i polska bedzie rozkradana. nie wydaje sie wam dziwne ze tak wszyscy sa pewni wygranej?

Gość Neonazistka
player, polska to CIEMNY naród, wszystko kupuje. To się nazywa: autodestrukcja narodowa

zobaczcie jak sie ukladaly wyniki ,w najwiekszych miastach wygral komorowski. szczury czyli klasa srednia jest najbardziej zacofana, wydaje im sie ze sa postepowi a teraz cale spoleczenstwo bedzie z ich powodu cierpiec

Gość Bronek FTW
player1111111: Szczury z dużych miast są zacofani, natomiast ludzie z wykształceniem podstawowym ze wsi to elita narodu? Fajnie masz w domu.

Gość barabarabab
pewno byla w komisji i falszowala wyniki menda

Gość Bronek FTW
Owszem, jestem. A ty przestań się doszukiwać spisków i zaakceptuj porażkę. Zresztą, gdyby nie śmierć Lecha, Komorowski wygrałby z 80%.

Gość Maskom202
Są pewni bo być moze tak nie chcą aby wygrał Kaczynski tak jak i ja ;] www.dyskrecja.pl

Gość żydełe ruskie
ja mam nadzieję, że to PISowcy a raczej Kaczyński elektorat ( w tym i ja ) zmienili sondaże - myśląc - powiem że głosowałem na komorowskiego sprawię że beda liczyć uczciwie głosy. nie zdziwię sięjeśli rano sie o każe że Jarek wygrał :) dobry facet, do bronka też nic nie mam ale nie lubię PO i gazety gówno wartej