Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

germanotta

wyborcy PIS kłamią w sondażach

Polecane posty

wstydzą się powiedzieć że głosują na Jarka bo boją się być postrzegani jako ciemniaki dlatego różnie może być.... mam nadzieją że sondaże są trafione

sory zle prezczytalem Twoj post. ja jestem za tym zeby sondaze byly nietrafione i Kaczyński wygral, Ty jestes za komorowskim nie?

Gość swiadczy to zle
o wyborcach Pisu, że brak im odwagi by przyznac sie na kogo glosowali.:O:P

chyba jasno się wyraziłam , masz kłopot z drukiem? niezrozumienie czytanego tekstu to normalka u wyborców Jarka

Gość Maskom202
Oczywiscie ze Komorowski niech wygra jego kultura polityczna jest na wysokim poziomie w porównaniu do Kaczyńskiego . www.dyskrecja.pl

Gość i dobrze że wiochmen bronek
komorowski wygrał. :) Bo to początek nieudolnych, rządów donka matołka. Rok z tymi durniami można wytrzymać. :) Co prawda taki prezydent jak komorowski to obciach ale mieliśmy już kretyna bolka wałęse to komorowskiego też przez te pięć lat wytrzymamy. :)

a co do kultury politycznej bronka .......:D:D:D to jest na poziomie sołtysa Pcimia .:)

"niezrozumienie czytanego tekstu to normalka u wyborców Jarka" ale mi na wstepie pojechala:D pewnie dlatego ze powiedzialem ze za Kaczyńskim jestem ale mniejsza z tym, a czym Cie tak komorowski przekonal do siebie ze jego wyborca jestes?ktore jego poczynanie Ci sie podobalo?

no ja tez jestem kretynem ze takie pierdoly wypisuje

czyli program polityczny dla Ciebie nie ma znaczenia. Szkoda ze przez niski poziom znajomosci polityki wsrod wyborcow PO inni obywatele beda musieli teraz cierpiec przez 5 lat (jezeli te sondaze beda trafione)

Gość amalletta
taa. germanotta, to się zboczenie nazywa.. z gajowym???? a tfu :O

mam w nosie jak sie nazywa to zboczenie :) gajowy jest swój chłop, na piwo bym z nim poszła a z Jarkiem nie

player , zastanów się jaki jest poziom znajomości polityki u babć kościelnych w puszystych beretach , zresztą nie tyle chodzi tu o znajomość polityki a ekonomii

Gość mafiakomorowskiego
jkm mówił ze za Komorowskim stoi mafia co polske rozkrada i trzeba na kaczke głosowac

niski poziom znajomosci polityki wsrod wyborcow PiS nie jest problemem, bo zawyzajac poparcie Kaczyńskiemu zwiekszaja szanse na jego prezydenture, problemem jest brak znajomosci polityki wsrod wielu z wyborcow PO ktorzy sciagaja na nasz kraj nieszczescie finansowe (gaz lupkowy za 1%) ekologiczne (zywnosc modyfikowana) itd... o Twojej znajomosci polityki sie nie wypowiadalem (moge domniemywac tylko), mowie ogolnie o wyborcach PO