Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanetta

Dzisiaj się śmiejecie, jutro będzie ryk rozpaczy

Polecane posty

Gość Sanetta

jak zwykle zresztą. Trzeba mieć IQ -50, żeby na stołek prezydencki wsadzać takiego debila jak komorowski. Jakie będą tego konsekwencje - przekonamy się wkrótce. Gościu nie ma zielonego pojęcia o rządzeniu krajem. Będzie się w kółko chwalił swoją potencją, ale potencja to jeszcze za mało. Liczy się potencjaŁ, mądra głowa, rześki umysł! (czego komorowskiemu ewidentnie brakuje) No ale wszystko ma swoje dobre strony:) hehe, teraz, jak w Polsce będzie się chrzanić to nie ma juz zwalania wszystkiego na Kaczyńskiego, niech się teraz Komor tłumaczy! PIS FOREVER!

Gość tuytuyt
PiS FOREVER!! :)

Gość Sanetta
no przynajmniej jakiś normalny:)

Gość ciemną nocą na ulicy
masz rację, w 100 %. wielu czepiało się wyglądu Kaczyńskiego, bo niski, taki, siaki, owaki.I co z tego kurwa? komorowski za to jest mega przystojny:O , no i ta jego śliczna żonka:O

Gość Sanetta
nie no wiesz, Jarkaczowi obrywa się też za to że ma KOTA. Gościu już nawet nie może sobie spokojnie halibuta zszamać na łódce, bo zaraz będą komentarze:/

Gość A od kiedy to
Prezydent rządzi?

Gość adamczewski adamek adamowy
tiaaaa, i ja się przyłączę maria komorowski to porażka, nigdy nie stwierdzę że to "mój" prezydent. co ja piszę, on zawsze pozostanie tłustym komorem a nie PREZYDENTEM. aż dziw mnie bierze, że jego dotyka ten zacny tytuł

Gość Ewaldi
a Martynka nadal w pałacu mieszka i moje pieniądze z podatków idą w pizdu , do czasów średniowiecza nie mam ochoty wracać i czekać aż wybuchnie nowa wojna polsko-ruska bo za moment do tego by doszło , i nie miałem ochoty głosować na starego kawalera, który jest przeciwnikiem IN VITRO a jednocześnie w zad wchodzi Lewicy i Oleksego chciał nawet w rzić całować zakłamaniec Kaczor !