Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EKATERINKAAAAA

CIESZE SIE ZE BRONEK WYGRAL BO NADEJDZIE KONIEC PO

Polecane posty

Gość EKATERINKAAAAA

POLACY OTZREZWIEJĄ JAK PEŁO DA IM TERAZ POPALIC POLSKE CALKIEM ROZKRADNĄ. JACKOWSKI PRZEPOWIEDZIAL

Gość TYLKO PO I NIKT INNY

Gość tak czy ssiak
tylko PO i nikt inny racja, tylko PO rozkrada najwiecej :D

Gość stalowce
Cóż, jaki kraj- taki prezydent. Na Komorowskiego głosowały osoby, które się nie znają na polityce argumentując sobie tym, że Kaczka nie ma żony itp. Teraz po poobstawia sobie swoimi ludźmi WSZYSTKIE najważniejsze stanowiska i wykorzystując debilizm ludzi, będą robić takie wały, że to się w głowie nie mieści. Teraz już nikt im nie przeszkodzi.

By żyło sie lepiej i ŻYJE SIE LEPIEJ

swietny tekst ten , ze na komorowskiego glosowali ludxie ktorzy sie nie znaja na polityce czlowieku spojrz na statystyki na kaczora glosowali ludzie po podstawowce a inteligencja i wykształceni na komorowskiego cyfry nie kłamia

Gość stalowce
Nie ma takich statystyk zacznijmy od tego.

Gość czekerekkkkke
mamy w kraju jakąś inteligencję ? a ci wyksztalceni to chyba po szkolach prywatnych. btw mnie nikt nie pytal o wyksztlcenie przy wydawaniu karty do glosowania.

poszczekajcie poszczekajcie tylko tyle Wam zostało hihihihihihihih

i niby nadejdzie początek PISU? :o to dopiero będzie.. phi

Gość rgergrfgr
Wkleje to co napisalem w innym poscie. PO caly czas zwalalo wine za swoja nieudolnosc na prezydenta. Teraz juz nie bedzie wymowek. Wpadna w swoje wlasne sidla bo: - jak beda przerowadzac reformy to naraza sie tym osobom ktorym nie sa one na reke - jak nic nie beda robic to beda oskarzani za to ze maja cala wladze a sa nieuolni Za duzo gruszek na wierzbie obiecal komorowski i PO. Wiec Platforma skonczy sie szybciej niz Ci sie wydaje.

a mnie pytali :D a kaczynski zostajac prezydentem warszawy (ten poprzedni) to niby nie porozstawial swojej rodziny na wyzsze stanowiska? nie mowie o bracie premierze, ale wszystkie stolki wysokie chodzby w policji i straży miejskiej poobstawiał swoimi :D

no i ja wlasnie chcialam tego, zeby wkoncu PO sie wykazalo.. bez problematycznej kaczki na czele :o

Gość najdziwniejszy
no wlasnie dziwi mnie dlaczego zwolennicy pisu niby mieli sie martwic tym ze komorowski wygra to tylko rok, przetrzymaja a zawsze partia i rzadzacy traca poparcie za rok po odpadnie, przy takiej minimalnej przewadze dzisiaj

jestescie dziwni jacys :| PO rządząc i nie słuchając opozycji nie doprowadziło do ujemnego PKB kraju jako jedynego w czasie kryzysu ! FAKT minister zdrowia nie wykupiła szczepionek na grypę bo firmy nie braly odpowiedzialnosci, Kaczka wtedy gromy rzucal ze do sadu karnego z nia trzeba isc i co? nie tylko nie wydala niepotrzebnie pieniedzy z NASZYCH podatkow, to sie okazalo ze swinska grypa lagodniejsza jest od naszej sezonowej a rzekoma szczepionka nakrecona byla przez firmy farmakologiczne i do tego wywolywaly bardzo uciazliwe skutki !!!! już dalej nie che mi sie pisać bo i tak już na mnie Pisowcy siądą... prawda w oczy kole :> ludzie przejrzyjcie w koncu na oczy!!!!!

Gość najdziwniejszy
ale tez nei podniecaj sie tak pkb to efekt dziesiecioleci, a nie roku rzadow - fakt :D

jak zaczniesz przeprowadzać szybkie reformy w celu ratowania gospodarki to jak to ziarenko na szali tak możesz sobie efekt dziesięcioleci spierniczyć ;>

Gość nie będzie konca PO nawet
jak będą rządzili fatalnie to w telewizji powiedzą ze to opozycja przeszkadza :D:D W wyborcy PEŁO we wszystko uwierzą :D

stalowce Cóż, jaki kraj- taki prezydent. Na Komorowskiego głosowały osoby, które się nie znają na polityce argumentując sobie tym, że Kaczka nie ma żony itp. Teraz po poobstawia sobie swoimi ludźmi WSZYSTKIE najważniejsze stanowiska i wykorzystując debilizm ludzi, będą robić takie wały, że to się w głowie nie mieści. Teraz już nikt im nie przeszkodzi. Zgadzam się w 100%, bo jak pytałam znajomych, którzy głosowali na Bronka, dlaczego to zrobili podawali powody , że np. jest reprezentacyjny, jest przystojny lubi dzieci ma wąsa.....PORAŻKA...:-o Już zapomnieli jak Tusku obiecywał drugą Irlandie w PL i nigdy nie spełni swojej obietnicy, jak PO przekonywała, że ludzie będą zostawać w kraju, takie nam tu zrobią eldorado...:-o

Gość fresh&cool
wspolczuje PSL-owi, bo teraz chyba cala wina za nieudolnosc PO bedzie musiala spasc na nich ? :o

Gość giniaaa
jackowski przeowiedzial? Hohoo :D Klekajcie narody, bo jasnowidz przepowiedzial, ze PO Polske rozkradnie, hahaha :) PO rzadzi juz od jakiegos czasu i jest ok. Zanotowano wzrost gospodarczy mimo kryzysu i mnie sie zyje coraz lepiej.

Gość fresh&cool
a mnie sie zyje teraz tak samo dobrze jak za rzadow PISu; a co bedzie to czas pokaze .

Gość niech pokaza teraz co potrafia
glosowalam na jarka,co nie znaczy ze nowemu prezydentowi nie zycze jak najlepiej,w koncu chce przeciez zeby w kraju dobrze sie dzialo,a na rozliczenia przyjdzie czas i to bardzo szybko:P

Gość internet ostatni bastion prawd
wiadomość dla Polski - napisał na swoim blogu JKM Zastanawia mnie czemu ludzie wybierają coraz gorszych prezydentów.

Gość zgadzam sie z autorem
:)

Gość nie kpij z tego
swietny tekst ten , ze na komorowskiego glosowali ludxie ktorzy sie nie znaja na polityce czlowieku spojrz na statystyki na kaczora glosowali ludzie po podstawowce a inteligencja i wykształceni na komorowskiego cyfry nie kłamia na komora glosowali wiezniowie- na onecie mozna o tym poczytac i nie osmieszaj sie juz