Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna, szukajaca pracy

Jak nie stresować się na rozmowie kwalifikacyjnej ?

Polecane posty

Witam ! Jutro czeka mnie rozmowa kwalifikacyjna, na stanowisko sekretarki. Myślicie, że cięzko będzie ? Bardzo się boję i stresuję, to moja 3 rozmowa kwalifikacyjna w zyciu . Jak się pozbyć stresu na rozmowie , żeby dobrze wypaśc ?

spokojnie, rozmowy przeprowadzają zwykli ludzie, nawet Ci, którzy nie wiedzą, że studia stacjonarne to po prostu studia dzienne, a nie żadna nowa odmiana:) moja rekordowa rozmowa trwała godzinę

Zależy mi na tej pracy i może dlatego tak się przejmuję, a to niedobrze hmmm

Gość lkbuhuhuhuhu
spokojnie, wyluzuj, naucz sie opowiada o sobie w superlatywach, naucz sie swoich zalet i wad, dlaczego chcesz tam pracowac o nbedzie ok!

Gość naucz sie swojego CV
zebys na kazdy temat mogla cos powiedziec, przygotuj sobie kilka odpowiedzi na temat jakie odpowiadzialnosci mialas w poprzedniej pracy, dlaczego uwazasz ze powinni wlasnie ciebie przyjac, twoje wady i zalety (z tym ze wady musisz takie podac zeby nie mialy znaczenia w pracy - np ze jestes niecierpliwa, zazdrosna itp ) do tego zachowoj sie w sposob najbardziej naturalny ale z szacunkiem. Na zakonczenie podziekuj ze znalezli czas zeby siez toba spotkac. Teraz to juz troche pozno, ale warto obejrzec strone internetowa spolki zeby wiedziec czym sie zajmoja i mniej wiecej czego moga oczekiwac no i pokazac ze pasujesz do ich stylu pracy. Powiem ci jedno, im naogol mniej chodzi o kwalifikacje, najwazniejsze jest to zebys miala dobry kontakt z osobami ktore spotkasz, zeby im sie wydawalo ze pracowanie z toba bedzie przyjemnoscia. I nie stresuj bo przez stres tylko gorzej wypadniesz. Badz soba powodzenia

Gość Dziewczyna, szukająca pracy
Dziękuję serdecznie za rady !! Jestem już po rozmowie, no i jakoś poszło, chociaż się trochę stresowałam. Pytania były standardowe, czyli czy wiem coś o firmie, żebym opowiedziala o sobie, o obowiazkach w poprzednich miejscach pracy itp. itd. częśc rozmowy była po angielsku. Stresowałam się jednak trochę, ale może uda mi się przejsć do nastepnego etapu. Jejku, strasznie sie ogólnie tym martwię i stresuję :( Ehh

Gość ktoś ma tak samo
?

Gość la la lawenda
a o co Cię pytali po angieslsku?

Gość Dziewczyna, szukająca pracy
Po ang. mnie pytali o to, co wg mnie należy do obowiązków sekretarki, jak ja widzę siebie na tym stanowisku i jakie cechy wg mnie powinna mieć osoba na tym stanowisku, czy powinna mieć dobry kontakt z ludźmi itp.

Gość michson
Czy dostałaś tę pracę? Trzymałem kciuki!

Gość gość
nie da się nei stresować ito jest nie do przeżycia :D :D :D każdy kto wymyślił rozmowe kwalifikacyjną to jakiś Idiota....wiadomo wtedy, że się nikogo nie chce przyjąć tylko sobie pogadać każdy sobie robi jaja a człowiek chce tylko pracować a nie przechodzić jakies śmieszne rozmowy kwalifikacyjne co to jest rozmowa kwalifikacyjna na jakiś casting do tv czy co? ? w d.u.p.i.....z takimi rozmowami!!!