Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIA i FBI

A ja myślę, że ta cała Jania to prodżekt jest i bloga se tu popycha...

Polecane posty

Gość CIA i FBI

Bo to przecież niemożliwe, żeby ktoś aż takim deb:lem z własnej woli był :-)

Gość takatamjednaosoba
Dla mnie Jania pozostaje symbolem mojej klęski. Takie zera wyrzuciły mnie ze szkoły z oceną negatywną pracy, tragiczną opinią i zwolnieniem dyscyplinarnym. Sama pije już Titanic na pewno gdy to piszę ale cóz... :( pijaczką dla niej pozostanę ja. Wiecie co - Jania to też pytanie o wiele rzeczy - oczywiście też z Norwegią może się porównywać śmiało ona oraz z USA (jedynie, że nie wie kto to psychiatra). Ale to jest też taki przykład, że trzeba sę przejąć samobójstwem w rodzinie - bo ma brata samobójcę. I czasem nalezy przekłuć serce takiemu, żeby nie latał za dużo. A ona? Ani serca mu nie przebiła ani się nie modliła jak jej się przyśnił. Coś strasznego. W SUMIE - nie wiem dokładnie jak to działa, ale może 1 msza by za niego starczyła od siostry i by z kicia wyszedł. A ona? No dawała na powodzian to ją jeszcze ratowali - próbowali. Teraz już może dawać do końca zycia - na powodzian też. Niczego już nie osiągnie. No szkoda kobiety i tyle jak dla mnie. A mnie dla siebie samej jeszcze bardziej szkoda :( Że nauczyciele to zera - wiedziałam, ale że aż takie. I zawsze będzie lepsza ode mnie bo ma pracę po matce i sie rozmnożyła. No bez sensu! :( Jeszcze żeby tą katechetką nie była - KATECHETKA SZKOLNA :(

Gość takatamjednaosoba
Ona ma dziecko z księdzem w wyobraźni bo jej się nie udało - jedyny powód, że go nie ma.

Gość a jakże
osobo miałaś wyjechać do pracy, czemu jeszcze tutaj?

Gość gjfjfdjgd
A co tam u Alicji? Co u niej słychać?

Gość pianistka z karaibów
cześć osoba zęba wstawiłaś? :D