Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem0000

Nie miałam jeszcze chłopaka...

Polecane posty

Gość niewiem0000

... . Jestem skryta, domatorka,nie jestem brzydka, może przy kości, znajomi mówią, że jesteś śmieszna itd., nie mam problemów z rozmową z chłopakami itd.,ale jednak nigdy go nie miałam (na koloni jakiśtam ;d jak byłam mlodsza,ale to wiecie), zbliza sie studniowka (tzw. ostatnia klasa, szybko zleci) a ja nie mam z kim isc, bo nie mam jakos wielu kolegow poza szkola. Kuzyni starsi, a mlodsi tzw w moim wieku-nie jestesmy jakos w kontkcie itd. co ja mam robic? poradzcie cos.. .

Gość dobra rada pomocniczki
Na jaką studniówkę? Z twojej składni i stylu pisania wynika że nie powinni cie piz.do głupia dopuścić do zdawania do gimnazjum a nie jakiejkolwiek szkoły średniej. Chyba że tak ostatnio zaczęto nazywać przytułki dla kalek i nieuleczalnie chorych z własnej winy? Idź do zoo, opierdol cieciowi kiełbachę to cię umówi na randkę z małpą jakąś. Ubierzesz gorillę w garniaka i będzie git, i tak na tle tłuków z technikum za bardzo nie będzie różnicy. No i wypier.dalaj na klepisko spać w objęciach tatodziadka twego jedynego 🖐️

Gość niewiem0000
heh, dzięki. wrocilam z wakacji i spalam w dzien i teraz nie mogę, ale obejrze jakis film i bede starac sie zasnąć ;) , szkoda,ze to niestety nie rozwiaze problemu.

Gość niewiem0000
:) podrawiam ;)

Gość gość
Ja o tej godzinie już dawno spałam nietoperze z was czy co??