Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka 1987

siedmiomiesieczne niemowlę nie ma jeszcze ząbków martwić sie?

Polecane posty

Gość anka 1987

córka ma 7 miesięcy i nie ma ani jednego ząbka czy powinnam się z tym gdzies zgłosić czy to normalne?

Gość jaja se robisz czy o co ci cho
dzi?:O

u mnie to samo 7.5 nie ma zabkow.....ale to nie jest powod do niepokoju

Gość anka 1987
nie robie sobie jaj, to moje pierwsze dziecko a dzieci znajomych juz dawno wtedy miały chociaż z dołu ząbki.

Gość moja mlodsza corka
miala rok jak zaczela zabkowac a starsza 4 mce.Nie ma reguly.

Gość anka 1987
dziękuje za odpowiedzi.

Moja w tym wieku miała 8, a teraz ma roczek i ma 10. Nie ma się czym martwić, każde dziecko ma inaczej. To tak jak z chodzeniem, niektóre dzieci chodzą jak mają 10 miesięcy, a niektóre jak mają 15 miesięcy:-)

moja corcia ma skonczone 9 miesiecy i 8 zebow jak wyszedl jej pierwszy po skonczeniu 3 miesiaca to juz poszlo tasmowo i boje sie bo wyczytalam ze u dzieci ktorym szybko wyszly zabki szybciej tez sie psuja a ona do mycia ich raczej nie jest chetna:(szczoteczke jako zabawke traktuje ale tez w formie zabawy jej myje ale trwa to nie dlugo,jej cierpliwosc szybko sie konczy

selena, moja ma roczek i ja jej jeszcze nie myję, podaję jedynie czasem wodę do picia, żeby coś się tam wypłukało. Może czas zacząć, ale jakoś nie wyobrżam sobie by moja mała dała sobie cokolwiek do buzi włożyć:D a jak by już dała, to pewnie zjadła by całe włosie ze szczoteczki bo taki ma mocny zgryz:D

mojej 1 zabek wyszedł jak miała 9 mies. teraz ma 13mies. i 12 zębów jak wyjdzie 1 to juz reszta leci :) a co do mycia to kupilismy jej taka mała szczoteczke jak zaczynała ząbkowac zeby sobie drapala po dziasle i potem kupilismy taka sama do mycia i slicznie rano i wieczorem daje sobie myc zabki :)

Gość guziczek779
moja jak miała 9 miesięcy ząbki jej powychodziły dwa dolne