Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy moge zapytac

ktrorej spoznil sie okres i byla w ciazy ale bez zadnych objawow

Polecane posty

Gość czy moge zapytac

Typu nabrzmiale piersi , tkliwe sutki ? bez zadnych tego typu objawow a byla w ciazy dodam ze przed 1,5 rokiem spoznil mi sie okres przez tydz czasu a w ciazy nie bylam , ten tylko jeden jedyny raz sie spoznil . A tak zawsze regularny , ale czuje ze dostane okres :( jak bylo u was kobitki ?

Gość jestem jestem
zadnych objawow ciazy oprocz spozniajacego sie okresu:-).....ja zrobilam dosyc szybko test, na drugi dzien gdy sie spoznial @ i wyszly 2 kreseczki:-)

Gość sama nie wiem jak to jest
mnie sutki nie bola do teraz... :) spoznial mi sie jakies 2 tygodnie test oczywiscie jedna kreseczka... :P tylko brzuch mnie bolal jak na okres. Poszlam do gina powiedzial ze ,,nie wyglada mi to na ciaze" dal luteine :) nie bralam tego - za 3 dni od wizyty zrobilam test i wyszedl pozytywny :) dzis mam 10 tc :)

Gość czy moge zapytac
:) dzieki serdeczne za odp ja dzis popoludniu kupie test i wykonam choc okres zawsze regularny mam co 30 dni , tylko przed 1,5 roku raz wtedy mi sie spoznil a nie chce powtorki ,z dziecka jak najbardziej bysmy sie cieszyli

Gość ciezarowkaa25
no mi się objawy pojawiły gdzieś w 6 tc więc 2 tyg po terminie @ ale wiedziałam bo test 2 dni przed @ wyszedł już :)

Gość czekając na cud
Witajcie, jestem w podobnej sytuacji, okres spóźnia mi sie od dwóch dni, ale ja mam problemy z okresem także nie wiem czy znowu trzeba wywoływac czy moze jestem w ciazy, jak na razie nie miałam jakis konkretnych oznak poza białym gęstym śluzem którego nigdy tyle nie było, sennością i czasem lekkim kłuciem w dole brzucha. Z moich wyliczeń wychodzi ze byłby to gdzies 5 tydz.

Gość sama nie wiem jak to jest
ojj to chyba kolezanko zle to liczysz....

Gość czekając na cud
5 tydzień od pierwszego dnia ostatniej miesiączki która była 6 czerwca, a od zapłodnienia to sama nie wiem ile.

chetnie poczytam wiecej odpowiedzi jestem w podobnej sytuacji zero zadnych objaw a od wczoraj nie mam @ :D ale czuje sie tak jakby okres mial przyjsc , choc zawsze regularne mam ale nic nie wiadomo taka pogoda , upalnie , wiec moze sie spoznic oby nie jak dzis juz nie przyjdzie to kupie jutro test i zrobie

Gość czekając na cud
czy orientujecie ile powinna sie podwyższyć temperatura po dniu spodziewanego @

mysle ze powinna byc okolo 37 st i utrzymujaca sie podwyzszona moze nawet 36.8 ale utrzymujaca sie ale szczerze powiedziawszy nie znam sie za bardzo na pomiarach

Gość widać że się nie znacie - obie

hmm mi sie spoznial okres ale myslalam, ze to efekt odstawienia tabletek, ktore bralam 7 lat bez przerwy, nie mialam zadnych objawow az do 8 tygodnia kiedy zaczelo mnie lekko mdlic ale bez wymiotow i wtedy zaczelam czesciej chodzic do ubikacji, najpierw pomyslalam, ze to zapalenie pecherza, ale okazalo sie ze jestem w 8 tygodniu ciazy :)

Hej, U mnie senność, mdłości - bez wymiotów - na początku. Teraz? Tylko pobolewanie brzuszka.

Gość czekając na cud
a mnie zaczyna bolec chyba lewy jajnik, ból jest straszny, chyba musze zrobic test

Gość czekając na cud
moze powinnas go zrobic z rana, ponoc najlepiej jest z pierwszego moczu