Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gnomcia

Na Kaczyńskiego głosowali głównie kurduple

Polecane posty

Gość gnomcia

Kolesie niscy co ledwo od ziemii odrośli, ok 169 cm wzrostu przeważnie głosowali na Jarka!! Na szczęście u nas w Polsce przeważa liczba wysokich facetów więc Komorowski zwyciężył :)

Gość kto sie ze mna zgadza

Gość gnomcia
A Facet jak jest niski to przeważnie jest mało inteligentny. Gdzieś czytałam że koleś co ma mniej niż 170 cm (nawet 1 cm) NIGDY nie może być mądry!! I chyba to jednak prawda. A w szczególności dotyczy to młodego pokolenia!! Jeszcze ŻADEN koleś po 20-tce mając taki niski kurduplowy wzrost nie zabłysnął inteligencją, TYLKO wyżsi!! :)

Gość ciemną nocą na ulicy
ale wy pojebani jesteście. A i zobaczymy co wasz słodziak komorowski zrobi dla kraju:O

Gość Sanetta
Ciemną nocą na ulicy: Twoja obecność tutaj jest dla mnie jak świeży powiew, podczas gdy tyle tutaj niedorozwojów i ułomów. Odwalcie się od Kaczyńskiego, nigdy Mu nie dorównacie, patałachy zakompleksione!!

Gość Sanetta
Gnomcia: a Napoleon? Skądżeś takie idiotyzmy wytrzasnęła? Ludzie są nienormaaaalniiiii... jestem załamana poziomem tego kraju

Gość jestem mala a glosowalam
na Komora, spadaj z tym bełkotem.

Gość gnomcia
Uzbrojona w kałasznikowa i rakietę Haszib-2 udaję się na stację Olsztyn Zachodni i grożąc natychmiastowym użyciem przemocy gwałcę po kolei dworcowych alkoholików

Gość gnomcia
Kiedyś wzrost był ogólnie niższy i jak facet miał 168 cm to uznawany był za normalnego!! A najgorsi to są młodzi kolesie ok 20 lat co mają mniej niż 170 cm (nawet 1 cm mniej). Dla mnie taki koleś nic sobą nie reprezentuje, jest fizycznie nieatrakcyjny i zapewne intelektualnie też jest kiepski :( Taka prawda, bez urazy :)

Gość gnomcia
Tak naprawdę jestem specjalistką od produkcji sera topionego metodą waginalną, stojąc w pożyczonych dresach pani Jagody sprzedawczyni ze sklepu żelaznego - na stoisku z kapiszonami i wędzonym sznurkiem od stringów kurtyzan pracujących w Malezyjskich portach rybackich :)

Gość gnomcia
Sprzątam wagony pociągów pospiesznych na bocznicy dworca kolejowego w Radomiu. Mój facet ma 58 lat jest konduktorem i nosi wąsya'la Bronek :o

Gość ciemną nocą na ulicy
kocham podszywa gnomci:D

Gość podszywacz lipcowy
ciemną nocą na ulicy - ❤️ :)

Gość Sanetta
Ciemną nocą na ulicy: ja też :D

Gość Selvromm
Do Pozdrawiam Środkowym Palcem- odpowiedź-i między innymi w tej grupie był twój stary stary i ty ale wyjątkowo się wyłamaliście. Ty oddałaś głos nie ważny a twoi starzy walneli na karcie "3x TAK"

Gość gnomcia
Do dziś myślałam, że moje tampony są wielokrotnego użytku... :o