Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cornelilia

Nie mogę iść spać przez szczury

Polecane posty

Gość Cornelilia

Od wczoraj mam remont podłogi w domu tzn jest już kilka desek zerwanych.a dzisiaj chce iść spać a coś mi piszczy i słychać jak coś chodzi pod łóżkiem pochylam sie patrzę a tam mały szczur ucieka pod szafę.jestem zmęczona jutro na 7 do pracy.co robić??nie chce żeby coś mnie zagryzło w nocy

Gość Cornelilia
Macie jakiś pomysł jak tu iść spać.może wezmę ze sobą do łóżka jakiś nóż albo coś.jakby coś po mnie łaziło to zabije.słyszałam że szczury potrafią zaatakować...to prawda?:-(

Gość obrzezany ekogroszek
jak nie mozesz kogos zwyciezyc, przylacz sie do niego

Gość stawowa żaba
Musisz spać w tym pokoju, koniecznie? Ja bym wzięła nawet koc i poszła spać np.do kuchni na podłogę, gdzie mam płytki i bym zamknęla drzwi jeśli są.

Gość ffghfgh
Mogą zaatakować, gdy się je straszy i nie mają dokąd uciekać. Zostaw je w spokoju a one zostawią w spokoju ciebie. Słodkich snów.

Gość nsddhhjkijuhygtfrew
No nie wiem. Mojej znajomej kiedyś mysz spała we wlosach w nocy! Jak się obudziła rano, to mysz uciekła, a znajoma narobiła krzyku co nie miara! Ma traumę do dziś.

szczury roznosza rozne choroby. unikac jak ognia:) ale jednak sa male i oczywiscie boja sie ludzi lecz nie wiem jak to jest z osoba spiąca i nie ruszająca sie wiec radze uwazac.

Gość Cornelilia
I właśnie dlatego boję sie iść spać kiedyś słyszałam o takim przypadku że pogryzły chora staruszkę która nie mogła sie obronić bo była zbyt słaba.więc jeśli są głodne to potrafią atakować:-( a wie ktoś jakie duże są te najstarsze szczury?bo ten co ja widziałam to był malutki ale nie wiadomo co tam siedzi jeszcze pod podłoga:-(

to był szczur dzidzius:) dorosle potrafia byc duuze nie martw sie idz do innego pomieszczenia i juz:)

Gość kilimandżaro
Ej, też tak mam . Jak wypuszczę mojego szczura na noc z klatki to mi biega po pokoju i tupie, ale nie piszczy. ale jaja. a jak mu sie znudzi to sie do mnie przytula i spi. no nie wiem już co zrobić, może faktycznie to dobry pomsl z tym nozem. hahahahahahha

Gość kilimandżaro
No mój jest dorosły i ma ok 20 cm plus drugie tyle ogon i ogromne cohones

Gość S2dOd
Zapros je do Siebie. Zaśpiewaj im coś. Zagraj. Zobaczysz One są bardzo mile i towarzyskie:):)