Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sie pozbyc

Co zrobic z chora psychiczne zona. Uniewaznienie malzenstwa.

Polecane posty

Gość jak sie pozbyc

Kilkakrotnie chwycila po noz ktory probowala mi wbic. Wyzywa przy ludziach, raz ja tylko lekko odepchnalem to stwierdzila ze ja pobilem. Teraz chce wziac rozwod i uniewaznic malzenstwo. Mieszkanie mam po matce, wiec jest ono moje. Tylko ze ona nawet mysli sie wyprowadzic.

jak uniewaznienie malzenstwa to po co rozwod ?? Uniewaznienie z powodu choroby psychicznej moze nastapic tylko gdy zona w dniu zawarcia malzenstwa byla chora ale z tego co piszesz to ty nie masz chyba zadnego dowodu na jej chorobe tylko sobie cos ubzdurales :P:P

Gość jak sie pozbyc
Nic sobie nie ubzduralem, ona rzuca talerzami, wyzywa moja rodzine a ja musze siedziec cicho, nawet policji nie wzywam bo nie chce sobie robic wstydu przed sasiadami. Rzuca przedmiotami(w dodatku rzeczami ktore sa bardzo drogie) a raz lekko ja popchnalem(spadla troche ze schodow) to zaczela mowic ze ja pobilem ale jesli sie to nie skonczy naprawde to zrobie.

jak sie pozbyc a masz zasiwdczenie od psychiatry ze jest chora psychicznie ?? a masz pewnosc ze podczas sprawy o uniewaznienie malzenstwa biegli na obserwacji stwierdza ze jest chora i byla chora w dniu zawarcia malzenstwa? Podejrzewam ze nie wiec co najwyzej mozesz sie rozwiesc a uniewaznienie malzenstwa to sobie daruj

jak sie pozbyc jak byla chora psychicznie w dniu zawarcia malzenstwa i nie wiedziales o tym a istnieje dokumentacja medyczna w tym temacie dostaniesz uniewaznienie koscielne a jelsi nie jelsi nie masz zadnej postawy medycznej z tamtego okresu to tez sobie daruj

Gość gość
przeproś ją i pomódl się o jej zdrowie skoro przysięgałeś przed ołtarzem miłość i wierność . Nie podałeś winy swojej a udajesz niewiniątko .

Gość gość
przy polskim prawie i panujących obyczajach, oraz utrwalonych przekonaniach policjantów, biegłych itd. to ty (z racji że jestes mężczyzną) możesz pojsc do wiezienia za pobicie i stracic połowe majątku z racji samego rozwodu.

Gość gość
Rozwod i tyle nagraj ja jaka jest pokaz to w sadzie. I tyle.

Gość gość
Nagrać to można ciebie stara ku/rwo jak w krzakach obciągasz wszystkim po kolei

Gość gość
Czlowiek szuka pomocy a wy piszecie bzdury mam p******a zone i wiem co to za bol