Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczony Gargamello

Bardzo fajne mieszkanie i taka łazienka :/

Polecane posty

Szukam ostatnio jakiejś inspiracji przy urządzaniu mieszkania, przeglądam portale ze zdjęciami architektury, projektami etc. i trafiłem na prezentację jednego mieszkania. Salon, kuchnia, sypialnia - super, urządzone z gustem, a jednocześnie z "jajem" i oryginalnie. Ucieszyłem się, że będzie się nad czym zastanawiać- zajrzałem do łazienki i żałuję :/ Łazienka jest chamsko czerwona, wygląda jak z.. no zresztą sami zobaczcie : http://goo.gl/a3ip jak ktoś, kto urządził tak fajnie mieszkanie, mógł walnąć takie obrzydlistwo w łazience?!

Gość Skarbik
No co zobaczyłam to istny szok jakas chora fantazja postmodernistyczna ble :(jakiś oszołom to wymyąślił....

łazienka koszmarna , ale mieszkanie nie jest jakieś powalające...taki standard , nic oryginalnego sorry ale ja jestem strasznie wybredna trudno mi dogodzić

Gość ŚMIECH

Gość fffoka
Mnie się tam podoba - i całość, i łazienka

szereg niegustownych rzeczy ceglana ściana , luksfery , obrzydliwa falista konstrukcja na suficie , brzydka szafa w przedpokoju...( bez czepiania się tych rzeczy które właściciele pewnie zabiorą....) pobieżnie oglądając

Gość weronikax
Ceglane ściany sa fajne dają dużo uroku mieszkanku-oczywiście zalezy jak mają się do reszty mieszkania to ważne-ale nawet najładniejsze rzeczy można zrobić bez gustu,jśli się nie umie;)

Gość czuwalna
mnie sie podoba:)

E, no nie przesadzajcie, że takie byle co :) Nawet jeśli gospodarze zabiorą, to na razie nie zabrali i jest co oglądać i - moim zdaniem - ogląda się bardzo przyjemnie, dopóki się nie trafi na łazienkę, po obejrzeniu której można mieć "kaca gustownego" ;)

Gość ananan0138
moze to i tak mialo byc, cos innego a sumie abstrakcja ale mi sie podoba cos takiego innego

E, no nie przesadzajcie, że takie byle co :) Nawet jeśli gospodarze zabiorą, to na razie nie zabrali i jest co oglądać i - moim zdaniem - ogląda się bardzo przyjemnie, dopóki się nie trafi na łazienkę, po obejrzeniu której można mieć "kaca gustownego" ;)

Gość estan
swietna lazienka, tez chce taka:) odezwali sie ludzie, z lazienkami w stylu rodzinnym - kafelki w lazienkowym kolorze i koniec szalu:) mze jeszcze w ogole nie tandetne elementy morskie, muszelki itd. polaczki :)

Gość provokejszyn jak nic
pwoem szcezre mnie to bardziej cena zszokowala niz ta lazienka...... sorry,w Londynie nowe mieszkania sa tansze i nowsze niz to.........

Gość za milion to kupię wypasiony
dom z ogrodem no ale to nie Warszaffa

Gość dlamnieok
patriotyczna łazienka

Gość czuwalna
mnie sie podoba:)

Gość odp.....
nie jest zła choć wolę ciemne łazienki.

No cena też nie jest mała, ale to Warszawa, a tam ceny są z kosmosu :/

Gość taa niedobra pupa
Też mi się nie podoba - zwłaszcza te elementy na ścianie z umywalką... Ale dobra, jak ktoś ma miesiączkę....

Gość fsdfas
lazienka jest obrzydliwa kojarzy mi sie z krwia fuj

Gość bbbbaaaa......
"pwoem szcezre mnie to bardziej cena zszokowala niz ta lazienka...... sorry,w Londynie nowe mieszkania sa tansze i nowsze niz to......" akurat w Londynie to raczej tanszych nie znajdziesz

Akurat łazienka jest tu najlepiej urządzona z całego mieszkania. Lubię mocne akcenty, choć sama zrobiłabym to zupełnie inaczej Obecnie myślę o łazience z czarnymi akcentami. Duże kafle, nie żadne mozaiki.

Gość tertyk El
O fuuuu! Ktoś poszalał, ale wygląda to jakby się wampir zrzygał :/