Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zozo

Wstydliwa sprawa - doradzcie cos!

Polecane posty

Gość Zozo

Hej dziewczyny troche mi głupio ale musze się was zapytac. Zacząłem spotykac się z taka dziewczyna, strasznie fajna. Ale jest jeden problem, nie wiem co jest z jej włosami, brzydko wyglądają, są jakieś tłuste, odstraszające. Znamy się krotko to nawet nie wiem czy nie dba o to, czy może ma jakies problemy. Nie chciałbym jej urazić, ale za każdym razem jak gdzies idziemy tak mi się potem obrywa od kumpli, maja z niej takie polewki, ze już nie wiem co robic. Powiedziec jej nie mogę, durnie tak kupic szampon, ale ona ma imieniny za dwa tygodnie i może jak bym jej taki zestaw kupil jakis fajny, nie takie zwykle szampony ale taki lepszy, to może by jej nie urazilo. Nie wiem czy to pomoze? Ale nie znam jakis dobrych szamponow nawet, doradźcie coś!

Gość kika2222
Zaproś ją do siebie na noc to zobaczysz czy myje włosy czy nie:))) czy jest brudaską i wystarczy kupno fajnego szamponu żeby ją zachęcić czy może ma jakiś problem ze skórą czy coś. Są takie laski, że umyją włosy i za pięć minut mają znowu tłuste, wtedy masz przechlapane, będziesz musiał się z tym pogodzić albo zerwać...

powiedz ze masz darmowy kupon do fryzjera i ja tam zaprowadz. niech jej umyje włosy i da podarek w postaci kosmetyków do pielęgnacji włosów. oczywiście ty wszystko ukartujesz i opłacisz. załatwisz to tak, zeby ona myslała ze to serio jest dzieki kuponowi.

Gość milulu
no na pewno nie kupuj jej szamponu z carrefoura za 4 zł, bo będzie po związku.

Gość barbaranna
To tylko pamiętaj ze takich fajniejszych zestawow do pielęgnacji wlosów nie kupisz normalnie w sklepie zwykłym, ale w takich lepszych, z profesjonalnymi. Ja kupuje sobie w Beliso, on jest jeśli jestes z Warszawy w Blue City. Tam ci doradza co dla niej wybrac, żeby było elegancko i żeby się nie obrazila, bo to trudna sprawa i musisz to dobrze rozegrac żeby jej przykro nie było.

Gość kwiatuszszek
elegancki prezent to dobry pomysł, jak będzie ładnie pachnieć i będzie jakiś fajny to dziewczyna sie nie obrazi, ja bym się nie pogniewała

Raczej wątpię, żeby to był efekt jej niedbalstwa. Ja np. mam jedną koleżankę, której włosy nawet tuz po umyciu sprawiają jakieś dziwne wrażenie, jakby były nieświeże, tłuste. Dodatkowo potęguje to fakt, że są cienkie. Ale to tylko tak wygląda a w dotyku nie czuć wcale, ze są nieumyte. No co można w takiej sytuacji zrobić? Na twoim miejscu opier* bym kumpli - to twoja dziewczyna a oni w Twojej obecności ją obrażają? :O

Gość taa a jak co do czego przyjdzi
hehe imieniny za 2 tygondie? czyzby jakas Ania ?:D :)

Gość Zozo
haha no tak, zgadza się Ania ;)