Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdania

jakość książek z poszczególnych wydawnictw

Polecane posty

czy zwróciliście uwagę na różnice w jakości książek z poszczególnych wydawnictw? Przeważnie zaopatruję się w klubie dla ciebie (jakość pozostawia sporo do życzenia) lub świecie książki, teraz znalazłam tańszą księgarnię internetową, zastanawiam się tylko czy skoro książki są tańsze to czy mogą być gorszej jakości? Czy wydawnictwa wydają te same książki w różnej jakości (pomijając wybór twardej lub miękkiej okładki) czy nie ma takiej opcji? I czy jest możliwe żeby kilka wydawnictw wydawało ten sam tytuł?

Mi sie wydaje ze najlepsze są na Merlinie, bo ja tam zamawiam i jestem zadowlolona:)

Mi sie wydaje ze najlepsze są na Merlinie, bo ja tam zamawiam i jestem zadowlolona:)

Gość dhgvds
to chyba nie jest odpowiednie miejsce na dyskusję na temat jakości książek. Patrząć na poziom wypowiedzi większości wątpię czy mają styczność z książkami

Gość hmgfds
wątpię czy jest to odpowiednie miejsce na poruszanie problemu jakości książek ponieważ biorąc pod uwagę większość wypowiedzi wątpię aby ich autorzy mieli do czynienia z książkami