abcd123503 0 Napisano Lipiec 7, 2010 jakie sa szanse na normalna ciaze jesli 5 miesiecy temu usunieto mi z lewego jajnika ciaze pozamaciczna dotego wbrew lekarzowi 4 tygodnie temu odstawilam antykoncepcje nie mialam testu na droznosc jajnikow a juz wspolzylam bez zabespieczenia i partner konczyl we mnie czy jest mozliwe ze moglam zajsc w ciaze tak szybko a jesli to jakie mam szanse ze nie bedzie to znowu pozamaciczna osttnio od czasu do czasu kuja mnie jajniki albo zarwie w macicy bola mnie piersi czy te objawy moga wskazywac na ciaze czy tez dopiero teraz sa to skutki po odstawieniu pigulek ale jesli to czy to mozliwe ze dopiero po miesiacu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Lipiec 8, 2010 Wg. mnie bardzo nieodpowiedzialnie zrobilas no ale jestes dorosla i chyba wiesz co robisz. Cieżko stwierdzic czy objawy ktore opisujesz sa ciazowe bo b.podobne sa przed terminem @. Musisz uzbroic sie w cierpliwosc i jezeli @ nie bedzie to zrobic tescik:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach