Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szminka w szpilkach

Mam 29 lat i nie chcę dzieci

Polecane posty

Są na forum jakieś kobiety/dziewczyny, które też nie chcą dzieci? Nie chodzi o to że ich nie lubię po prostu nie chcę go mieć 24 na dobę,lubię spać i z narzeczonym prowadzimy bardziej luzacki tryb życia.Jest ktoś kto myśli podobnie?

Gość a ja jestem zmuszony się
ohajtać i zrobic sobie bobo :| bo śąsiedzi się niepokoją i żyją w ciągłym stresie ;((

Gość wymarzona
nie chcesz miec to nie miej,jaki problem?,a co nas to obchodzi,przeciez my ci ani nie zabronimy ani nie nakazemy,wolny wybor,i wychowywac tez za Ciebie nie bedziemy.

Gość nniuin
ale co jest dziwnego w tym, ze 29 kobieta zyje dla siebie i nie chce miec dzieci na razie?? za granica to standard, tylko w Polsce baby sie rozmnazaja jak wsciekle krowy, jakby od tego zalezalo ich byc albo nie byc:O

Gość przecież 42 lata
tak, ja nie chcę mieć dzieci, mam 32 lata. Nie wiem czy zemrę bezdzietnie, może mnie jeszcze najdzie ochota żeby się rozmnożyć. Nie ciśnie mi macica na mózg, odczuwam luz w tym względzie :D Młoda jestem, czas jeszcze mam na decyzję.

Gość wymarzona
szminka-ja tez nie mam dzieci ale jakos mi do glowy nie przyszlo zeby sie z tym obnosic i to w dodatku na forum,tak jak napisalam,to indywidualna sprawa kazdego,a Ty skoro piszesz o tym na forum to licz sie z roznymi opiniami,bo kazdy swoje zdanie ma prawo wtrazic na dany temat,a tak na marginesie to jest tak glupie pytanie za az zalosc bierze,co to kogo obchodzi,ze ja nie chce miec dzieci,chyba to jasne,ze to tylko i wylacznie moja decyzja i nikogo innego,bo nikt mi dziecka ani nie wychowa ani nie nakaze go posiadac,wiec pomysl moze nad swoim logicznym tokiem myslenia,o ile takowy posiadasz,bo wbrew pozorom ta cecha nie kazdemu jest dana.

Gość dosyc,dosyc juz
A co nas to YEBIE,ze ty nie chcesz bachora. Trza byc zrytym poyebem zeby takie yebniete tematy zakladac. A waj sie na ryj razem z twoim starym,choj mnie to obchodzi glupia dziwo.

No tak, jak nie chcesz sie rozmnażać to lepiej bądź cicho bo dorwie cie stado rozjuszonych,rozgoryczonych bab których nic nie obchodzi ale muszą wcisnąć swoje 5 groszy, bo inaczej przecież niemożna.... Ja tez nie chce mieć dzieci i nie ukrywam tego 🖐️