Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xhxhxhxhxhxhxhxhxhx

jak to powiedzieć chlopakowi? pomozcie

Polecane posty

Gość xhxhxhxhxhxhxhxhxhx

witam..krece z pewnym chlopakiem. ostatnio weszlismy na temat gdzie lubie byc calowana..powiedzialam ze wszedzie i on teraz wypytuje wszedzie tzn gdzie. jak powiedziec mu ze lubie byc calowana miedzy nogami? tak zeby wyrazic to bardziej dyskretnie

Gość panek pogromca pudziana
mów suko że kcesz minetaura

Gość malutka01
hej hmmmm... ja bym mu powiedziała że lubie jak moja muszelka jest pieszczona lizana całowana , tak ja bym mu powiedziała

Gość Indra87
Eee, badz troche dyskretna i powiedz, ze w usta, w szyje, w policzki, a jak juz do tego dojdzie to pewnie "miedzy nogami" tez Cie koles pocaluje.

Gość natalcia............
POWIEDZ ,ŻE W PIZDĘ

Nie ma co się bawić w podchody, po prostu mu powiedz ;) skoro tak wypytuje to może po cichu liczy na taką odpowiedź? ;)

Gość Między dużymi palcami nóg

Gość keya_90
po prostu powiedz ze lubisz byc całowana po całym ciele a najbardziej jak chłopak zaczyna od ust i zjezdza w dół:D

no zależy jaki to chłopak, bo jeśli liczysz na coś poważnego to mu nie wyjeżdżaj od razu że chcesz minete. bo albo sie speszy albo zwyczajowo zerżnie i oleje po jakims czasie. jeśli chcesz rżnięcia tylko to krótko, wal prosto z mostu że chcesz seksrandki i koniec, a jak chcesz związku to tak jak napisała Indra87, więcej subtelności... dopiero jak dojdzie między wami do czegoś gorącego (co sama możesz sprowokować, nie wiem..kino + przytulanki) to możesz podczas pocałunków, jakichś macanek, pieszczot szepnąć "a wiesz jak mówiłam że najbardziej lubie być całowana po szyji, ustach?... ale największą frajde sprawiają mi pocałunki tam na dole" :-) myśle że to by podziałało mocno :) ps. widze że ktoś ma podobny nick co ja "johny.walker" czyżby też koneser tegoż przepysznego trunku??? :D