Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytonga gg

Jak oceniacie produkty zywnosciowe dla niemowlat BABYDREAM z Rossmana????

Polecane posty

Gość ytonga gg

Dzis kupilam tam mleko babydream 3, kaszke i obiadek i zaplacilam duuuuzo mniej niz w normalnym skelpie czy nawet biedronce gdzie przewaznie zaoptruje sie w mleko modyfikowane i kaszki oraz obiadki dla syna. Cena mleka w rossmanie to 14zl za 600g mleka i 4.50 za 300g kaszki (na wodzie) to moim zdaniem bardzo tanio. Ale wlasnie ta cena mnie zastanawia i troche sie obawiam dawac dziecku te produkty...Jak jest u Was dajecie je dzieciom??? Kupialm jeszcze zel do kapieli i husteczki dla niemowlat, wszystko w bardzo przstepnych cenach :)

Gość kosmetyków używam od dawna
i dla dziecka i dla siebie, bo są rewelacyjne do obiadków mam jedyne zastrzeżenie, że są trochę zbyt płynne, ale moje dziecko z ochotą je jadło i nie było żadnych rewolucji żołądkowych;) nie wydaje mi się by cena wpływała tutaj na jakość, bo żaden produkt marki Rossman dla dzieci jeszcze mnie nie zawiódł

Gość mama chłopaczka2009
ja kupuję obiadki i deserki i synek je uwielbia :-)

Gość pomponik:)
moje dziecko po kaszce mleczne babydream rzygało dalej niz widzialo...za pierwszym razem nie zorientowalam sie ze to kaszka jest powodem ale za drugim to juz mialam stuprocentowa pewnosc:O

Gość pomponik:)
moje dziecko po kaszce mleczne babydream rzygało dalej niz widzialo...za pierwszym razem nie zorientowalam sie ze to kaszka jest powodem ale za drugim to juz mialam stuprocentowa pewnosc:O

Gość ja kupuje zawsze
deserki, płyn do kąpielu, krem p/odparzeniom i chuteczki. Jestem zadowolona. W niemieckich testach te słoiczki otrzymały najwyższą ocenę - wygrały z hippem, gerberem itp.

Ja kupiłam kaszkę na probe i corci bardzo posmakowala. teraz kupilam nawet mleko i zauwazylam ze jak robie kaszke na tym mleku to mala w nocy spi mi dluzej niz po mleku bebiko

ja kupowałam mleko z rossmana babydream 1 i wg mnie ok, mały lepiej reagował na nie niż na bebilon i nan no i nie oszukujmy się cena bardzo konkurencyjna

ja kupowałam mleko z rossmana babydream 1 i wg mnie ok, mały lepiej reagował na nie niż na bebilon i nan no i nie oszukujmy się cena bardzo konkurencyjna

Gość ytonga gg
abcd123 Ja kupiłam kaszkę na probe i corci bardzo posmakowala. teraz kupilam nawet mleko i zauwazylam ze jak robie kaszke na tym mleku to mala w nocy spi mi dluzej niz po mleku bebiko " Ja wczoraj kupilam kaszke ale ona jest tylko na wodzie i chyba nie wolno jej na mleku robic...

Gość ooooooppppllloo
to może dlatego tak spi?? :) a tak serio to kupuje deserki np z owcem czy innymi dodatkami i małemu bardzo smakują no i są duże więc traktujemy je jako np podwieczorek kaszki ani mleka nie kupujemy bo uzywamy bebilon pepti. ale chusteczki LILIpuzt sa super pachną jak lizaki:)

Ja kupuje desery owocowe tej firmy,córeczka je bardzo lubi np jabłko z bananem i jogurtem,gruszki,mus wieloowocowy,pampersow nie uzywam tej marki,ale kolezanki chwala sobie,czasem kupuje chusteczki nawilżane.

Gość kupuje deserki
Kupuję deserki babydream - sa pyszne i bardzo duże. Cena korzystna. Czesto sa w promocji. Mleka, kaszek nie kupowałam, zupek tez nie,bo sama gotuję. Kupuję też chusteczki (białe), patyczki do uszu, łyżeczki do karmienia (5 szt. za 5 łyżeczek),krem na słońce z faktorem 50, szampon,płyn do mycia, oliwkę (stosowałam też w ciązy i nie mam ani jednego rozstępu), puder. Kosmetyki są super,z naturalnych składników, bardzo wydajne, ładnie pachną, nie uczulają.

Gość ja kupuję głównie kosmetyki
tej marki i uważam że są REWELACYJNE ...z jedzenia kupiłam kilka razy zupki - uważam że są bardzo dobre - zbliżone do domowych - nie tak jak np Gerber - żelowata podbarwiona papa - tu widać kawałeczki jedzenia - tyle, że ja gotuję w domu i słoiczki

Gość kosmetyków używam od dawna
jak najbardziej możesz zrobić tę kaszkę na mleku, które jest odpowiednie dla Twojego dziecka kaszki są podzielone na te mleczne i bez mleczne właśnie z tego powodu, że niektóre dzieci mogą nie tolerować mleka akurat z tej kaszki i wtedy należy dodać mleko, które dziecko pije zazwyczaj

Gość ANNA mama Dominiki
Witajcie Mamuśki, ja jestem zadowolona z mleka i kaszek, mamy swoje ulubione produkty i smakują. Ceny rewelacja skoro nie ma żadnych komplikacji i problemów trawiennych po co kupować mleka i kaszki o dość widocznej róznicy cenowej, jestem zadowolona również z kaszek bobo vita, lecz czesto zmieniamy smaki aby nie znudziły sie córc****ozdrawiam i polecam

Gość gość
deserki mleczne , waniliowe i o smaku herbatników - mój mały aż sie trzesię jak je mu niose. sama sprobwalam. są naprawde dobre. polecam.