Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulkaa19999

jak sie zachowywać by odzyskać?

Polecane posty

Gość czarnulkaa19999

prosze powiedzcie co waszym zdaniem powinnam zrobić by chłopak znów chciał ze mną być jak przedtem. A było tak (w skrócie): znaliśmy się już troche czasu, nagle on zaczął do mnie pisać, pisaliśmy na różne tematy, stweirdził, że jestem bardzo wartościową osobą, że mnie podziwia i wogóle, że mu się podobam. Umówiliśmy się w końcu. Ja od początku nie byłam zbyt optymistycznie nastawiona mówiłam, że nie chcę narazie się angażować w nic, bo miałam wyjechać na jakiś czas. Kiedy się spotykaliśmy świetnie się bawiliśmy w swoim towarzystwie, ciągle gadaliśmy, śmialismy się itd. On chciał bardzo związku, mówił, że pierwszy raz spotkał taką dziewczynę, że po tych paru spotkaniach poczuł coś do mnie ale boi się, że jak wyjadę to go zostawię.. Ja chyba tu popełniłam błąd bo zaczęłam się bardziej angażować, otwarłam się na niego (chociaż już sie tyle razy sparzyłam :( ) i pokazałam mu, że mi zależy, wtedy on zaczął jakby mniej się interesować, zaczął mnie olewać a mnie to irytowało, ignorował moje niektóre smsy ale w końcu napisał że mnie kocha, że się boi że go zostawie, że dlatego rezygnuje, pozatym jego bylo okazało sie ze moze byc w ciąży. I tak nie mogłam zrozumieć jego olewania mnie, bo naprawdę zaczęło mi zależeć, ale w końcu stwierdziłam, że i ja zacznę go tak traktować jak on mnie, udało się bo po pierwszym dniu on już mi pisał że mnie mu brakuje, smucił się że rzadziej mu odpisuje i napisał, że sytuacja z byłą się wyjaśniła. Potem spotkaliśmy się na wspólnej imprezie, był dość nabity i ciągnął mnie do siebie ale nie poszłam, praktycznie żucił się wtedy na mnie jak mnie zobaczył, znów mówił, że kocha ale że on nie jest w porządku facetem zebym go nie traktowała powaznie :/ to skąd ta nagła zmiana? Najpierw chce związku, angażowac sie a potem mi mowi ze jest kutasem? Gdy się spotkaliśmy na nast. dzień bardzo naciskał na seks i w sumie dość daleko zaszło, nawet za daleko ale powiedziałam mu, żeby mi pokazał, że zależy mu na mnie a nie na tym i pare razy tak mówiłam on ciągle tylko powtarzał, że zależy, dawał na chwilę spokój i za chwile znów rączki mu uciekały tam gdzie nie trzeba.. Od tamtego dnia się nie odzywał pare dni, potem napisałam mu smsa pełnego żalu (znów błąd) i on tylko odpisał że jest hujem i że mnie rpzeprasza ale nie potrafi być z dziewczyną. To ja tego nie rozumiem na początku tak, teraz nie.. Wiadomo o co mu chodzi ok i pewnie większość z was napisze mi, żebym sobie darowała ale ja bym chciała przeczytać wypowiedzi ludzi, którzy wiedzą jak uwieść takiego faceta, jak sprawić, by to za mną szalał (z tego co wiem kiedyś bardzo za jedną dziewczyną latał która jego w balona robiła i wtedy musiał byc zakochany wiec musi byc jakiś sposób!). Proszę wypowiedzcie się co zrobić, by zdobyc serce takiego człowieka, bo musi sie jakoś dać!

hmm spróbuj teraz ty olewać, pokaż że jestes wiecej warta niz takie traktowanie to moze po jakims czasie znów zacznie pisac ale wtedy bądź obojetna

hmm spróbuj teraz ty olewać, pokaż że jestes wiecej warta niz takie traktowanie to moze po jakims czasie znów zacznie pisac ale wtedy bądź obojetna

Gość czarnulkaa19999
juz probowalam i sie udało.. na chwile :/

Gość cześć dziubochlapie
g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y. g. ó. w. n. o. z . d. u. p. y . i . p. o. l. i. p. y.

Gość czarnulkaa19999
heh błyskotliwy komentarz nie powiem ;)

Gość czarnulkaa19999
nie pomoze nikt? ;(

Gość czarnulkaa19999
?

Gość czarnulkaa19999
?

Gość rosomak
No tak. Facio na trzeżwo ucieka przed panną gdzie pieprz rośnie, ale jak se popije to by ją wy..dup..cył. Czyli ma ochotę zrobić jej transfuzję ze swojej spermy bo ma jej nadciśnienie ponad normę. Mała się nakręca ijak chce rozdawać na lewo i prawo to niech rozdaje. Mężczyzna, zaznaczam Mężczyzna nie chłopiec zawsze szanuje i uszanuje Kobietę. Co tu pisać trzeba się wynieść z tej piaskownicy dla przedszkolaków.