Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeszłość erotyczna

Wstydzicie się swojej przeszłość seksualnej czy nie?

Polecane posty

Gość Przeszłość erotyczna

Powiedziałybyście wszystko swojemu obecnemu partnerowi, czy macie związane z tym rzeczy, o których nigdy się nie dowie, nawet jakbyście miały go okłamać?

ale że co ? Masz bujną przeszłośc że pytasz czy mu powiedzieć że cie obrabiało 20 kolesi przed nim ? :P

Gość GlamRock
tak , o pewnych rzeczach przyszlemu partnerowi napewno nie powiem

Niestety albo stety nie mam przeszłości seksulanej :D Miałam i mam tylko jednego partnera w łóżku :P

moj nie chce znac szczegolow..wie tylko,ze mialam jeden dluzszy zwiazek i pare "romansow".nie obchodzi go z kim i ile.ja tez nie dociekam ile,jak i gdzie:P w koncu jakie to ma znaczenie?ze jak dwoch to ok,a jak 20 to zrywamy?

Gość do GlamRock
to kłamczucha jesteś. to aż tak straszne rzeczy były?

Gość do tak szczerze
a te romanse to byly zdrady?

Gość do tak szczerze
i szybko z nimi szlas do lozka?

cream 🖐️ jak myslisz kto bedzie mistrzem ? ja obstawiam że Holandia ;)

Gość TH is IT PR
Same zdziry

ja obstawiam hiszpanie bo są bardziej ograni a co do tematu to zawsze mozna wszystko nadrobic więc nie ma czym sie martwic człowiek mysli tylko o sobie reszta to tło

roznie,ale jakie to ma znaczenie.ja nie zdradzam,jak jestemw zwiazku to jestem w 100% wierna.jak jestem wolna,to nie udaje cnotki. mimo wszystko czuje ogromne ulge,ze sercowe perypetie mam juz za soba,teraz idealny zwiazek,wewnetrzny spokoj i za nic w swiecie nie chce tego zmieniac:) uwielbiam ta stabilizacje:)

Gość GlamRock
do GlamRock dlaczego klamczucha? poprostu nie bede mowila o swojej przeszlosci. W jakim celu mialabym to robic? mialam 1 partnera seksualnego a to co sie dzialo kiedys za drzwiami sypialni to tylko moja sprawa.

Gość do tak szczerze
czyli pewnie spalas z zajetymi facetami :(

Gość do GlamRock
a do seksu analnego bys sie przyznala?

mój maż zna moją przeszłość ja jego też nie widzę powodu, żeby cokolwiek ukrywać no chyba, że się "dorabiało" w sensie wiadomym

Gość tak, ja sie wstydze
mialam jednego. zonatego.

osoba,ktora zadaje mi pytania musiala chyba przejsc jakas traume :( osoby,z ktorymi sypialam byly zawsze wolne.brzydzi mnie zdrada i uwazam,ze jesli cos chcemy zmienic na tym swiecie,to trzeba zaczac od siebie.nigdy bym nie tknela zajetego faceta,baa,nawet bylego kolezanki bym nie tknela.dla mnie to tabu. dlatego bardzo brzydzilo mnie zachowanie mojej "kolezanki".sypiala z facetem,tkorego zona wlasnie byla w pologu po urodzeniu 4tego dziecka!dla mnie to szczyt szczytow!dodam,ze juz nie utrzymuje z nia kontaktow,patologia

Gość do tak, ja sie wstydze
u mnie kobieta, ktora zdradzila albo spala z zonatym nie ma szans

Gość do tak szczerze
jestes bardzo porzadna

Gość GlamRock
nie , nie przyznalabym się. Nie zamierzam zaczynać tego tematu. Sama tez nie chcialabym wiedziec co moj potencjalny partner wyprawial w lozku przed poznaniem mnie.

czy ja wiem,czy taka porzadna....one-night-standy mi sie zdarzyly,bardzo dumna z tego nie jestem,ale bylo minelo.wiem,ze nikogo tym nie skrzywdzilam.z tego punktu widzenia,ktory mam teraz pewnie inaczej bym pokierowala swoim zyciem-z drugiej strony,gdy nadasz mu inny kierunek,to teraz bym nie siedziala na tym krzesle tutaj:)

Ja nie mam tajemnic przed moim obecnym, wie o wszystkim i nie jest tego mało. A co do mundialu obstawiam Hiszpanię:0

pamietam jak mialam 19 lat i bylysmy z kolezanka za granica w pracy.dowalal sie do niej jakis miejsciowy,chcial zwiazku,ale ona mu odmowila,bo po co sie wiazac,jak na taka odleglosc to nie ma sensu.wtedy jej postawa mnie dziwila,bo przeciez taka wakacyjna milosc to super sprawa i zawsze jakis dreszczyk emocji.teraz,po tylu latach mysle tak jak ona.dziewczyna naprawde bardzo dobrze wychowana,mi bylo potrzebne pare lat wiecej,zeby osiagnac jej poziom myslenia.jest dla mnie wzorem "porzadnosci".

Gość do tak szczerze
Noctua ale twojemu partnerowi pewnie tez sporo sie zdarzylo? Tak Szczerze na forum wydajesz sie ciepla, wrazliwa, mila, uczuciowa, ciepla dziewczyna

to forum zaczyna mnie zadziwiac.rzadko sie wypowiadam.moze co 15sty przeczytany topic,a juz pare razy ktos mi zdal relacje z moich wpisow:) dziekuje,staram sie byc lepszym czlowiekiem:P