Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja 35 lat

On 21 l. zainteresowany stałym układem

Polecane posty

Gość ja 35 lat

Kochani, juz nie wiem co myśleć. Los mi nie sprzyja, a już na pewno nie w miłości. W zeszłym roku zakończył się mój wieloletni związek( zdradą z jego strony). Myślałam, iż nie pozbieram się, jednakże z pomocą moich przyjaciół oraz niestety psychiatry, zdołałam się wylizać. Od jakichś 2-óch, może 3-ech mc-y poczułam, że żyję. I jest zauważalne ogromne zainteresowanie ze str. płci przeciwnej. Niestety, w przeważającej mierze tej młodszej. Co jest ze mną nie tak? Czuję się niczym kobieta z filmu " Malena" oblegana młodocianymi amantami :D...nie do śmiechu mi jednak:( Nie robię absolutnie nic, nikomu nie składam propozycji, jestem tylko życzliwie nastawiona do innych. Ostatnio po jakimiś zwyczajnym spotkaniu na kawie, z pewnym przystojnym młodzieńcem, dowiedziałam się, że jest we mnie zabójczo zakochany, wyznał mi to i chce się spotykać, chce stałego układu coś w rodz. (przyjaźń+seks). Obawiam się, że dla to strata czasu. Poradźcie mi proszę, wchodzić w to? Przepraszam za chaotyczny i przydługi wpis. Tym, co wytrwali w lekturze i pragną udzielić konstruktywnej odpowiedzi, z góry serdecznie dziękuję 🌼

Gość całkowicie czarny kot
Po spotkaniu na kawie on chce zakładac rodzine? LoL

daruj sobie to strata czasu chyba że odpowiada Ci przyjaźń + sex bo raczej na nic więcej nie możesz liczyć młodość ma to do siebie że jest gwałtowna

Gość hej hej
nic nie masz do stracenia tylko się nie angażuj

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
odpuść, nie sądzę ze jestes na tyle silna po rozstaniu żeby sie nie angazowac uczuciowo

natanek - jeśli ma to być tylko sex to oki ma to sens ale w praktyce nie jesteśmy maszynami jak pojawią się uczucie pojawią się problemy z poważnymi skutkami ubocznymi

Gość ja 35 lat
Hej hej, dziękuje za życzliwe wpisy...już po seksie, z mojej str uczuć brak. On zachwycony. Źle się z tym czuję, nie chcę go wykorzystywać.

Gość hej kobietko
Ale Ty go nie wykorzystujesz, przeciez sam powiedzial, ze chce ukladu przyjazn iu seks, a nie zwiazku. On ma dopiero 21 lat i kiedys jak dojrzeje pozna kobiete zk tora naprawde bedzie chcial byc. Wiesz dlaczego mlodzi interesuja sie takimi dojrzalymi kobietami? Bo uwazaja ze po pierwsze maja one doswiadczenie w seksie, po drugie nie beda od nich zbyt wiele oczekiwaly, po trzecie ciekawosc. Sama mam znajomego ktory wprost uwielbia flirtowac z kobietami po 30 stce (on ma 22), uprawiac z nimi seks, ale nie mysli o zwiazku z taka, bo twierdzi, ze to kobiety po przejsciach i w ogole nie dla niego. Jest takim troche lovelasem.